13 идеи за корпоративен подарък

Корпоративните подаръци са нещо обичайно в бизнес пространството. Но е много важно подаръка да бъде обмислен. Има изкуство и стратегия за даването на подаръци. С подходящ подарък за бизнес партньор всяка фирма може да укрепи бизнес взаимоотношенията си.

В One Gift създаваме персонализирани подаръци за различни корпорации и поводи, съобразявайки се изцяло с повода и бюджета. Ние разбираме, че показването на Благодарност към бизнес партньорите е уникално, затова се стараем да направим
най-доброто, като обсъдим много неща, докато стигнем до най-подходящата изненада за Вашите бизнес партньори.

Корпоративните подаръци са дългогодишна традиция, защото носят безброй предимства. По-конкретно даването на правилните подаръци на бизнес партньорите ще помогне на собствената Ви компания по много начини.

Ето и някои от тях:
  • Стопляте отношенията с партньорите си
  • Отличавате се от конкуренцията
  • Показвате на партньорите си, че са важни за вас
  • Лоялността на партньора става по-голяма към вашата компания
  • Запознавате бъдещи партньори с вашата корпорация и марка
  • Няколко идеи за подаръци за бизнес партньори
  • Всеки човек е уникален и има собствени интереси, хобита и страсти. Това което ще предложим от One Gift са идеи, които се харесват на много хора и могат лесно да се персонализират за всеки индивид. В крайна сметка най-добрите подаръци са тези, които са избрани с мисъл за получателя.

1. Луксозна кошница с шоколад


Това е подарък, който не е задължително да знаете навиците на партньора си, стилно аранжирана кошница пълна с луксозни серии шоколади, комбинирани с хубава напитка. Тук няма шанс да сгрешите.. Обикновено за мъже подаръчните кошници се правят с черен шоколад и малцово уиски, черният шоколад помага да изпъкнат всички нотки на малца. Когато подготвяме подарък за жена, слагаме просеко или френско вино съчетано с дизайнерски ръчно направени шоколади. А когато става въпрос за офис, в който подаръка трябва да е за повече хора, там се съобразяваме с
количеството, за да няма разочаровани. Всички шоколади и напитки са специално подбрани и по голямата част от тях трудно може да намерите в магазините. Всеки един наш клиент е специален и персоналното внимание, което отделяме прави нашите подаръчни сетове, по различни от всички останали.


2. Офис аксесоари


Трудолюбивите бизнесмени имат офис в които изкарват голяма част от времето си. Аксесоарите за бюра не са много големи, но винаги са наблизо и всеки път когато го погледне или използва ще се сеща за вас. Държач за визитни картички, табелка с името, стилна химикалка или ръчно направен тефтер.


3. Аксесоари за пътуване


Често бизнесмените пътуват. Ето защо аксесоарите за пътуване биха били чудесен подарък за бизнес партньор. Персонализирани етикети за багаж, куфари, стилен несесер за път пълен с травел козметика.


4. Часовник


Часовниците са много целенасочени подаръци. Те могат да украсяват офиса, домове и други пространства. Един стилен часовник, винаги ще напомня за вас.


5. Бар принадлежности


Тук трябва да знаете навиците на вашият бизнес партньор, ако обича да разпуска с чаша уиски, комплект малц с бутикови чаши за него, ще бъде много оценено. Ако е любител на хубавото вино една бутилка Френско отлежало червено вино, съчетано с изискани чаши и гарафа, ще бъде прекрасен изненада.


6. Кристална ваза


Ако търсите елегантен ефект, класа и нещо нестандартно, кристална ваза би впечатлила всеки бизнес партньор. Тези кристални предмети показват голям финес и майсторство.


7. Картина


Тук трябва да знаете какво харесва вашият бизнес партньор, стила на обзавеждане, за което ще е предназначена картината. Произведение на изкуството е прекрасен подарък за онези, които наистина се наслаждават на по-финните неща и красота. Освен това даването на картина, може да подкрепи млади талантливи творци и с Вашият подарък да подпомогнете развитието на някой друг.


8. Членство + Абонамент


Понякога най-добрите подаръци са преживяванията. Вашият бизнес партньор обича голф, подарете му голф уикенд. Съобразете се с интересите на важният за вас човек и му дарете, сам да направи прекрасни спомени, чрез вашият подарък.


9. Преносим високоговорител


Преносимите високоговорители могат да бъдат едновременно практичен и забавен подарък. Много преносими високоговорители се свързват с различни технологични устройства, като телефони, музикални плейъри и компютри. Това означава, че вашият бизнес партньор може да го използва, за да чува по-лесно телефонни срещи или да слуша музика. Някои преносими високоговорители също са водоустойчиви, така че Вашият партньор може да го ползва и докато е в басейн.


10. Свещ


Свещите могат да направят дома или работното пространство по-красиви. Много от тях имат приятни аромати. Бихте могли да подарите на вашия бизнес партньор свещник, персонализиран и с неговото име.


11. Дифузер за ароматни масла


Ароматерапията се използва в различни видове лекарства и все по-голям брой хора пренасят интензивността на ароматерапията в домовете и работните си места с дифузери за етерични масла. С маслен дифузер вашият бизнес партньор може да добави няколко капки масло (лавандула, мента, портокал и др.) и да направи пара, която запълва офиса с прекрасен аромат и освен това освобождава стреса.


12. Безжични слушалки


Ако вашият бизнес партньор говори много по телефона, той може да оцени безжичните слушалки. Има красиви и стилни дизайни.


13. Преносимо зарядно


Преносимо зарядно ще помогне на бизнес партньорите в движение по време на срещи и пътувания. Това е проблем, с който се сблъскват много хора в корпоративния свят, тъй като батерията на телефона или лаптопа се изтощава и някои важни
неща остават недовършени. Преносимото зарядно устройство ще бъде полезно в такива моменти.

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon