Начини на плащане

1. Плащане с Наложен Платеж: Това е най-разпространения начин за разплащане при онлайн търговия - при получаване на стоката заплащате дължимата сума на куриера.

Ако изберете опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, Вие трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката. Всички наложени платежи изпратени от Onegift.bg са чрез ППП (Пощенски Паричен Превод) и затова не се изисква касов бон с пратките! Вие получавате от куриерската фирма разписка/касова бележка за направеното плащане или ППП (Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод), която трябва да запазите заедно с документите придружаващи пратката. Тази разписка/касова бележка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

Всички пратки, които Onegift.bg изпраща имат опция преглед, това Ви дава възможност да прегледате пратката, преди да заплатите дължимата сума.


2. Плащане по Банков Път - Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в полза на ”Уан Гифт ЕООД”

Банка : БАКБ Българо Американска Кредитна Банка
BIC : BGUSBGSF
IBAN : BG02BGUS91601009281400

Основание за превод: Въведете номера и датата на Вашата поръчка.

Разплащането се извършва по банков път. След като плащането Ви бъде получено, ние веднага ще започнем реализиране на поръчката, ако искате да изпратим поръчката максимално бързо може да ни изпратите платежното на Info@onegift.bg
При плащане по Банков път, при получаване на Вашата поръчка не дължите нищо на куриерската фирма.


3. Плащане с Карта: използвайте най-сигурния и удобен начин да заплатите стойността на Вашата поръчка още при нейното създаване.
Плащането с карта при нас е сигурно и безопасно, а Вашите лични данни са криптирани и защитени. При плащане с карта, при получаване на Вашата поръчка не дължите нищо на куриерската фирма.


Можете да платите с карта Visa, Mastercard или Maestro.

Предлагани марки: