Честo задавани въпроси

1. Необходимо ли е да съм на определена възраст за да мога да поръчвам?
Ако поръчката ви съдържа алкохолни продукти, тогава получателят на пратката трябва да е на 18г. или по-възрастен и да получи пратката срещу подпис.Това е задължително изискване за всички пратки, съдържащи алкохол.

2. Може ли да поръчам по телефона?
Да. Свържете се с нас на 0888262222 да направите поръчката си?

3. Може ли да харесам модел подаръчна кошница или подаръчна кутия от onegift.bg, но да сменим алкохола?
Да. Свържете се с нас и ако имаме наличност, от това което предпочитате ще го заменим, ако има промяна в цената ще ви информираме, преди да пратим поръчката.

4. Мога ли да поръчам онлайн и да взема поръчката директно от магазина?
Към момента предлагаме услугата Поръчай и вземи за магазин "Choco shop" Бургас ул. Васил Левски 16 , вземи от магазина и получи подарък отстъпка за следващо пазаруване.

5. Има ли лимит за минимална или максимална поръчка?
Не, няма.

6. Какво да направя, ако пратката ми е повредена при получаването?
В крайно малко вероятния случай, че получите пратката си повредена, счупена или в не добро състояние, моля приемете пакета от куриера и се свържете с нас. НЕ ВРЪЩАЙТЕ пакета на куриера, това само ще усложни и забави разрешението на проблема. Направете снимки на всичко, което не е наред с пратката и ни ги изпратете, за да можем да преценим най-добрия начин да се справим със ситуацията.

7. Колко дни отнема доставката?
Обикновено изпращаме поръчките приети до 15:00 ч в същия ден , тези след 15:00 ч на следващия , но за съжаление понякога куриерите се забавят и затова в условия за доставки сме сложили 3 работни дни.

8. Каква е цената за доставка на продукти, закупени от онлайн магазина?
Цената ще бъде калкулирана спрямо тежестта на пратките, разгледай правила за доставка.

9. Как мога да отменя поръчка?
Можете да отмените поръчка в рамките на 12 часа от момента, в който е направена като ни уведомите чрез e-mail до info@onegift.bg. Моля да посочите номера на поръчката, която отказвате.

Предлагани марки: