За корпоративни клиенти

Ако познавате подаръчните сетове на OneGift.bg, ще знаете за нашия безкомпромисен стремеж към качество във всички наши продукти. Гордеем се с това, че откриваме и предлагаме богата селекция от отлични вина и храна във всички наши кошници и кутии.

Корпоративните подаръци имат за цел да удивят Вашите клиенти, бизнес партньори или служители. Този тип подаръци са много специфични, защото трябва да са професионални, съобразени и неангажиращи, но същевременно трябва и да е нещо, което те ще харесат. Освен това може да не познавате получателя толкова добре и тогава подбора трябва да е още по внимателен. Не се притеснявайте обаче, защото Onegift.bg има огромен избор от корпоративни кошници с подаръци, които са незабравими. OneGift.bg e предназначен за тези, които са надарени с усет за качествените неща в живота.

Имаме всичко от подаръчни сетове с уникални шоколадови изкушения до гурме продукти на топ брандове. Селекцията на вина и лимитирани алкохолни напитки е изключително голям и може да задоволи и най-претенциозните личности. Дори и да не откривате точно това, което търсите сред 500-те готови предложения, нужно е да се свържете с нас на +359888262222 или да ни пишете на info@onegift.bg и ние ще подготвим предложение специално за Вас.

Предмети с Кауза
Подарете още една усмивка, когато добавите предмет с Кауза в подаръчните сетове на
Onegift.bg. Освен че ще Ви предложим изключително голямо разнообразие на уникални продукти и класни питиета, ще Ви дадем възможността да зарадвате още някой освен получателя на подаръчния сет, като добавите ръчно изработена картичка, свещ или предмет от Фондациите - Сийдър, Плюшено Мече, Конкордия или Карин Дом. Всички фондации, с които работим са в помощ на деца в неравностойно положения и добавяйки нещо от тези продукти, цялата стойност от предмета отива за конкретната кауза. Нека бъдем по-добри…


Искате да поръчате подаръчни кошници по-ваши изисквания?
Ако търсите висококачествени, предварително изготвени подаръчни сетове по-ваш вкус и персонализиране, това може да стане много лесно, нужно е само да се свържете с нас +359888262222 или да ни пишете на info@onegift.bg.

Специално за Вас ще изготвим персонализирано предложение, в което ще можете да подберете всеки един продукт в подаръчната кошница - Био продукти, уиски или вино, Черен или млечен шоколад.

Само Био продукти? Френско вино с комбинация от премиум черен шоколад? Или получателя трябва да консумира шоколадови изкушения без захар? Искате да добавите предмет, който си представяте, че е идеален за повода. Ние може да организираме всичко това за Вас. Доверете се на Onegift.bg и ще подготвим идеалният подарък, защото нашите подаръчни сетове са толкова красиви и вкусни, че могат да се считат за Перфектни!

Колко ще Ви струва един подарък от OneGift.bg?
Имаме различни опции! Над 500 готови модела с цени от 50 лв. до 2000лв.


Как да добавите персонализирано пожелание, към подаръчният сет?
Ако имате готови картички може да ги прибавим или ние да изготвим дизайн с Вашето лого и текст по-желание.


Колко е минималното количество, което може да поръчате?
За изцяло персонализирана поръчка за корпоративни подаръци имаме минимален общ бюджет от 4000 лв. При избор от готовите подаръчни сетове на OneGift.bg няма минимум.


Колко време ще отнеме изготвянето на Вашия подарък от OneGift.bg?
Всички готови подаръчни сетове от OneGift.bg се изпращат до 24 ч от направената поръчка с изключение на Коледните и Новогодишните празници, тогава периода за изпращане е между 3 и 5 дни. При поръчки над 4000 лв или над 100бр между 3 и 7 дни след подписване на договора с изключение на Коледните и Новогодишните празници, тогава периода за изпращане е между 15 и 20 работни дни.


Имате опция, при която да поръчате Вашите корпоративни подаръци за всички поводи през цялата година и ние да ги изпратим на датите, които Вие желаете. Предлагаме 3-месечни, 6-месечни и 12-месечни договори. Ако искате да научите повече се свържете с нас +359888262222 или ни пишете на info@onegift.bg


Може ли да изпратите подаръци от OneGift.bg на няколко адреса?
Абсолютно!


Как може да направите поръчка?
Можете да направите своята поръчка по всяко време на тел. +359888262222, директно в сайта на OneGift.bg или пуснете запитване на info@onegift.bg
Независимо как сте направили Вашата поръчка OneGift.bg ще Ви информира при изпращане на подаръка със снимки и потвърждение.


Може ли да вземете фактура за Вашата поръчка?
Да! След подаване на нужната информация от Ваша страна, подготвяме фактурата и ще я получите на посочен от Вас имейл в рамките на 24ч.


Какви опции за плащане имате при поръчка в OneGift.bg?
 
Банков превод, наложен платеж, плащане с карта.

Корпоративните подаръци са нещо обичайно в бизнес пространството. Но е много важно подаръка да бъде обмислен. Има изкуство и стратегия за даването на подаръци. С подходящ подарък за бизнес партньор всяка фирма може да укрепи бизнес взаимоотношенията си.

В One Gift създаваме персонализирани подаръци за различни корпорации и поводи, съобразявайки се изцяло с повода и бюджета. Ние разбираме, че показването на Благодарност към бизнес партньорите е уникално, затова се стараем да направим
най-доброто, като обсъдим много неща, докато стигнем до най-подходящата изненада за Вашите колеги, клиенти и бизнес партньори.

Направете трайно впечатление сред клиенти, бизнес партньори и служители с нашата несравнима селекция от уникални и гурме бизнес подаръци, които гарантирано ще впечатлят. Имаме подаръци за всеки специален повод и индустрия, от празнуване на пенсионирането на служител или приемане на нов адвокат до поздравления на клиенти за закупуването на първия им дом, стартиране на проект или благодарност за препоръка. Нашите експертно изработени бизнес подаръци са проектирани и изработени ръчно с безкомпромисно качество.

Нашите корпоративни подаръци са аранжирани с вкусни гурме лакомства, изискани български и вносни вина, шампанско и висококачествен шоколад на топ брандове, подходящи за всеки повод и ситуация.

OneGift.bg e предназначен за тези, които са надарени с усет за качествените неща в живота.

Предлагани марки: