Пожелания за 8 ми Март за майка!

Поздравленията за 8-ми март са важна част на признателност и любов към нашите майки. Нека тези поздравителни текстове бъдат проникнати от искреност и топлина, които да достигнат до сърцата на най-важните жени в живота ни, жената която ни е дарила с живот, любов и безкористна грижа.

Със сигурност не пропускайте възможността да изразите своето уважение и обич по специален начин, като изберете една красиво ръчно изработена картичка и напишете няколко мили думи, които ще стоплят сърцето на Вашата любима майка. В тази статия ще ви предложим различни и интересни предложения за текстове, които да украсят Вашето пожелание за 8-ми Март. Направете този ден още по-специален с нежни думи и изразете своята благодарност по най-хубавия и нежен начин.

Любовта на майката не може да се сравни с никоя друга, тъй като тя е първата връзка, която детето има. Тя ги подхранва, предпазва от зло и ги учи за доброто и лошото в живота. Непоколебимата преданост, която майката показва към детето си и семейството, често включва голяма саможертва и безкористност, давайки изключителен пример за всички. Тази публикация за цитатите за майки ще Ви помогне да изразите красиво любовта си към нея.1. Има жени, които с погледа си даряват обич и разбирателство, с усмивката си радост, а с присъствието и опита си даряват сигурност. Считам се за голяма късметлийка, защото си моя майка! Честит 8 ми Март!

2. Честит 8 ми Март, майко! Бъди здрава, красива и обичана! Бъди силна и борбена и нека всеки ден под слънцето да се сбъдва по една твоя мечта!

3. Грижовна мила и добра, като нея друга няма на света! С любов и топлина всеки ден се грижи тя! 8 Март е за това, искрено да и благодаря! Честит празник, мила моя Мамо!

4. Честит 8 ми Март, Мамо! Светът няма да оцелее и един ден без жена, както нашето семейство без теб.

5. Честит 8 ми Март, моя красива Мамо! Човекът, който ме научи как да бъда силна жена и ме възпита в това, което съм. Обичам те и те обожавам с цялото си сърце.
6. Всичко, което съм днес, е благодарение на теб, Мамо. Благодаря ти, че винаги си до мен. Пожелавам всеки ден да усещаш нашата безкрайна любов към теб! Честит 8 ми Март, на най-прекрасната жена и майка!

7. Смятам се за голям късметлия, че имам майка като теб! Честит 8 ми Март!

8. Любима моя майко, Честит 8 ми Март! Изключително съм щастлив, че точно ти си моята Майка. Всеки момент оценявам колко прекрасна жена си.

9. Благодаря ти, че ме роди и ме доведе на този свят. Благодаря ти, че винаги ме обсипваш с любов и грижа. Честит 8 ми Март, Мамо!

10. Майката не е човек, на когото да се облегнеш, а човек, който прави облягането ненужно. Това си ти за мен, любима майко! Честит 8 ми Март!
11. Толкова се гордея с теб всеки ден. Ти си най-силната и смела жена, която познавам. Честит 8 ми Март, на най-прекрасната майка!


12. Честит 8 ми Март, Мамо! Нека намериш цялото щастие, което заслужаваш. Радвам се да те наричам мамо.

13. Мамо, ти си най-вдъхновяващият човек, когото съм срещал. Самото ти съществуване ме вдъхновява да постигам велики неща. Честит 8 ми Март!

14. Думите не могат да изразят любовта, която изпитвам към теб, Мамо. Всичко, което искам, е да те накарам да се почувстваш горда. Честит 8 ми Март!

15. Ти си моят модел за подражание, мамо. Ако можех да стана дори наполовина човек като теб, бих смятал живота си за пълноценен и успешен. Честит 8 ми Март!
16. Честит 8 ми Март, на най-специалния човек в живота ми, мамо, твоята любов и грижа ме направиха това, което съм днес.

17. Нашата връзка между майка и дъщеря е напълно неразрушима и ще продължи до края на вечността. Ти си моята най-добра приятелка мамо. Честит 8 ми Март, мамо!

18. Честит 8 ми Март, мамо! Пожелавам ти цялото щастие на този свят. Обичам те!

19. Честит 8 ми Март! Мамо, аз знам колко много ми даде в живота, твоите съвети и грижи ме направиха истински човек, пожелавам ти много здраве, щастие и усмивки и още много сбъднати мечти!

20. Честит 8 ми Март, мамо! За твоята обич и всеотдайност, за твоята саможертва и лишения, за твоята помощ и усилия - прекланям се и ти Благодаря!

21. Майка ми е най-прекрасната на света! Обичам я и сега й честитя - празника любим, и ще се постарая да е незабравим! Честит 8 ми Март!

Надяваме се да сме помогнали в избора на най-подходящите думи за Вашите прекрасни майки. За всяка майка 8 ми Март е най-важният празник, за това му отделете нужното внимание, за да го направите най-специалният ден за нея.

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon