Шоколад във формата на сърце

Свети Валентин е празник, който празнува любовта между двойките. В България някои хора са скептични по отношение на този празник, заявявайки, че няма нужда от определен ден за празнуване на любовта на партньорите, докато други двойки се радват на този ден и показват любовта си, като подаряват подаръци и прекарват време заедно.
За тези, които празнуват любовта в този период, а и не само, сме подготвили няколко вкусни идеи за подаръци в ядлива форма на сърце, с които да подсладят своята половинка в живота.

1. Първото ни предложение на шоколад във формата на сърце е уникалния шедьовър на La Feve. Красиво огнено сърце с вкус на течен карамел с лайм и маракуя, със съвършенна текстура, това не е просто шоколад, това е истинско изкуство превърнато в шоколад. Естествено цвета му е червен, защото всички знаем, че това е цвета на страстта и любовта. Ние истински се възхищаваме на всички български брандове, които се опитват да направят нещо качествено и различно и бранда La Feve е точно това, Марка, която по нищо не отстъпва на най-добрите световни шоколатиери.


Шоколадовото изкушение на La Feve във формата на сърце е специален подарък, който със сигурност ще я впечатли, Всички продукти от колекцията Свети Валентин могат да бъдат идеалният подарък за любимия човек.

2. Второто ни предложение е отново на La Feve, “Две сърца с общ ритъм”. Няма как да подминем тази страхотна бонбониера, защото всички, които празнуваме Свети Валентин ще споделим празника с половинката, затова изхождаме от размислите на мечо Пух “Колкото повече, толкова повече…” Шоколада и любовта никога не са достатъчни, винаги може и още малко, затова нека заложим на две уникални сладки изкушения във формата на сърце и още десет малки и но невероятно вкусни допълнения с вкус на маракуя, виолетка, малина, другите два вкуса ще оставим да разгадаете Вие.

3. Тъй като сме привърженици на българските брандове, които правят качествени и стилни неща, третото ни предложение е за нова марка на пазара, но с визия и качество на световен бранд с дългогодишна история и традиции. Тук е 2/1 за НЕЯ шоколадово сърце от малинов шоколад с любовна вихрушка от френски макарони, вафлени фунийки и допълнение от къпкейк с ягоди, а за НЕГО шоколадово сърце от черен шоколад с любовна бъркотия от бисквитки Oreo, вафлички, пралини и кубчета брауни.
За него:


И тъй като шоколада винаги е чудесна идея за подарък, а ние в това можем да твърдим, че сме едни от най-добрите, що се отнася до качествен шоколад, оформен за подарък, затова ни се доверете и разгледайте, нашите предложения за подарък за Свети Валентин. Имате толкова голямо разнообразие, от шоколад във формата на сърце, шоколадов надпис “Обичам те”, до стилни и изискани подаръчни кутии и кошници, с който гарантирано ще разтопите и най-леденото женско сърце.
За тези, които не са големи фенове на сърцата, но искат да подарят сладък и качествен подарък, могат да изберат стилна подаръчна кутия комбинирана с хубаво вино, шоколад и семпла декорация, която да остане за спомен от този специален ден. Която и кутия да изберете, качествения шоколад върви перфектно с хубаво вино или просеко, които можете да пиете заедно на Свети Валентин. Ние предлагаме изискана селекция, която можете да намерите в колекцията за Свети Валентин и така можете да поръчате целия подарък, шоколад и вино, от едно място. Надяваме се, че Вашата любов е като старо вино, все по-красива всеки ден. :)


Честит Свети Валентин, влюбени!

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon