5 причини да си подарите Подаръци за Свети Валентин

По тази тема има цяла дискусия с аргументи за или против, но е важно какво всеки избира да види като положително във всяка ситуация.
Вярно е че, Св. Валентин не е точно празникът на българите, но е добър повод да отпразнувате любовта помежду си. И не защото сте забравили, че изпитвате някакви чувства или защото имате нужда от празник, за да запазите любовта си жива, а…, защото всеки жест на внимание породен от любов, запазва една връзка жива и и дава смисъл, припомняме си защо сме избрали, точно този партньор за нас.

Всички имаме ежедневни задължения, всички се борим с времето за ежедневни задачи, всички тези неща имат силата да ни зареждат с негативна енергия, със стрес и понякога дори нямаме енергия за други дейности.

Би било идеално да не пренебрегваме всеки удобен момент, в който може да покажем нашата любов и признателност към любимите си хора. Дали сте в началото на Вашата връзка или споделяте живота си дълго време с партньора, любовта постоянно трябва да се подхранва и показва с малки жестове на внимание, любов и уважение. Затова се възползвайте от Свети Валентин и поднесете изненада на Вашата половинка. Подаръка за Свети Валентин не е задължително да е голям или скъп, но е задължително да е поднесен с много любов и блясък в очите…


Ето и нашите 5 причини, заради които всеки би се замислил дали да не празнува Свети Валентин.

1. Това е международно признат ден, посветен на Любовта и Виното. Самия факт, че има ден посветен на това му придава нотка уникалност. Всяка двойка е специална по-свои начин, всички сме различни, но и всички искаме да обичаме и да сме обичани, което ни прави и много еднакви, затова трябва да отдадем нужното уважение на Празника на Любовта.

2. Фактът, че е този ден е предназначен за всеки един от нас, както споменахме по-горе всеки иска да е обичан и да обича, затова би било страхотно да се срещнем с други двойки и да се заредим с положителни емоции. За съжаление забързаното ни ежедневие, не ни позволява много често да се откъснем от сивото ни ежедневие, затова трябва да се възползваме от всеки един момент, който имаме за да се заредим. Колкото повече позволявате на положителните чувства да се появят, ще видите, че вътрешното Ви аз се променя и дори ежедневните задължения вече няма да изглеждат като скучна и досадна работа.

3. Вие сте по скромни и свити личности, на този ден имате страхотната възможност под еуфорията на деня на влюбените да внесете малко страст, секси бельо, романтика и всичко което през другите 364 дни от годината не бихме направили, защото се притеснявате или Ви се струва малко в повече.
Една романтична вечеря на усамотено място далеч от шума на града, затоплена стая от горящата камина, малко свещи разпръснати в стаята, който ще предадат лек приятен аромат и лека вечеря приготвена предварително… Всичко това съчетано с Вашето добро настроение и любов към любимия, ще направи тази вечер толкова специална, че цяла година ще внася усмивки и топлина в погледите Ви.

4. Създаването на такива навици и не позволяването на тези възможности да Ви подминат е полезно нещо за връзката Ви, защото запалващият пламък ще изгасне само, ако не го подхранвате. Любовта като всичко останало в този живот, не се ли грижиш за нея, не полагаш ли нужното внимание в някакъв момент любовта просто си отива и причината ще е и в двамата, защото сте позволили да стигнете до тук. За да покажеш любовта си, не е нужно да имаш пари, да си учен или да имаш безкрайно много време.
Да качеш на някой “Обичам те”, “Ти си моето щастие”, “Днес си много красив/красива” - това няма да Ви отнеме повече от 30 секунди. Да направите един път в седмицата нещо, което знаете че партньора Ви обича, било и то да му занесете кафето в леглото и още хиляди такива малки неща, които са ключа към една връзка пълна с хармония и вечна любов.

5. Подаръците, които си правите един на друг, и красивите моменти, които прекарвате заедно, са от съществено значение за една дълготрайна връзка и идват с положителен емоционален заряд. Те Ви държат заедно.

Ние ще ви предложим идеалния подарък за Свети Валентин - Шоколад, вино и … любовта от Вас!

Прочети още

Сирене и бяло, вино вечната хармония.
Сирене и бяло, вино вечната хармония.

Знаете ли кои са най-добрите комбинации на бяло вино със сирене?

Прочети още >
Как да изберете бизнес подарък за жена ?
Как да изберете бизнес подарък за жена ?

Екипът на OneGift.bg дава идеи за подаръци, които очароват дамите.

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon