30 идеи за подарък за учителка

Изборът на подарък за учителка е процес, който изисква да бъде внимателно обмислен. Подаръкът трябва да бъде свързан с нещата, които вълнуват Вашата преподавателка. Всяка учителка има различни интереси, затова трябва да сте се информирали за тях преди да сте прибегнали към покупка на подарък. Това са 30 идеи, които биха Ви били от полза в избора на подарък:

1. Подаръчна кошница


Подаръчна кошница с шоколадови лакомства е подходящ подарък за всякакви поводи. Това е и идеален подарък за Вашата учителка, с който да ѝ покажете колко държите на нея и колко ценна е за Вас.

2. Подаръчна кутия


Подаръчна кутия с шоколад би бил идеален подарък за Вашата учителка, с който да покажете признателност към нея. С този жест е гарантирано, че ще ѝ предадете позитивни емоции и ще я я направите щастлива. 

3. Шапка


Шапката е стилен и елегантен вариант за подарък. Изберете шапка, която може да бъде съчетана със стила на Вашата учителка.

4. Шал


Шалът е подарък, който определено ще зарадва Вашата преподавателка, особено ако е привърженик на модните тенденции. Препоръчително е да изберете шал, в съответствие със стила на обличане на Вашата учителка.

5. Билет за театър


Ако Вашата учителка е човек на изкуството и обича да посещава културни събития, билет за театрална постановка би бил идеалният подарък за нея.

6. Подаръчен ваучер


Подаръчният ваучер е много подходящ подарък, в случай, че искате да предоставите на Вашата преподавателка правото сама да си избере подаръка. При този вариант се застраховате от възможността подаръкът да не бъде харесан.

7. Карикатура


Карикатурата е един забавен и сантиментален вариант за подарък на Вашата учителка. Свържете се с художник, който да нарисува карикатурен портрет на преподавателката Ви. Освен, че ще я накара да се усмихне, карикатурата ще ѝ остане и ценен спомен.

8. Цвете в саксия


За разлика от букетите, цветята в саксия могат да продължат да бъдат отглеждани. Ето затова, цвете в саксия, е перфектна идея за подарък на Вашата учителка. Този подарък освен, че ще я направи щастлива, ще краси и домът ѝ.

9. Комплект козметика


Всяка жена би се зарадвала на козметични продукти, с които да се обгрижи. Именно затова козметичен комплект би бил идеален избор за подарък на Вашата учителка. 

10. Чанта


Независимо дали ще бъде предназначена за работното ѝ място или за нейното ежедневие, чантата винаги би бил идеален подарък за една учителка. Препоръчително е да изберете чанта, която да може да бъде съчетана със стила на Вашата преподавателка.

11. Екскурзия


Ако подарите екскурзия на Вашата учителка, Вие ѝ подарявате и незабравим спомен. При положение, че сте избрали този вариант за подарък, трябва да проучите, коя дестинация Вашата учителка би желала да посети.

12. Свещ


Свещта е много удачен избор за подарък, особено към учителка. Съществува голям избор от свещи, които могат да бъдат използвани както за декор, така и за предаване на настроение.

13. Джаджа


Малък електронен уред, като например power bank, би бил подходящ за една учителка. Изберете нещо, което ще ѝ бъде от полза както по време на работния процес, така и в ежедневните ѝ дейности.

14. Картина


Картина от местен художник или копие на световноизвестна картина, би бил идеален вариант за подарък за Вашата учителка. Освен, че ще я зарадва, ще ѝ остане и сантиментален спомен и ще може да бъде използвана като декорация в дома ѝ.

15. Спа процедура


Учителската професия определено може да бъде изтощаваща. Ето затова спа процедура би бил отличен вариант за подарък на Вашата учителка. Така ѝ подарявате възможността да се отпусне и да се отдаде на релакс.

16. Бижу


Бижуто е елегантен вариант за подарък, който определено ще направи Вашата учителка щастлива. Можете да изберете нежно колие или чифт стилни обеци, които да се допълват към стила ѝ.

17. Часовник


В натовареното си ежедневие всяка учителка има нужда от часовник, за да проверява часът и времето, което ѝ остава между часовете и за други важни ангажименти. Ето затова това е един идеален избор за подарък, който освен, че ще ѝ бъде от необходимост, може да бъде и модно съчетание към тоалета ѝ.

18. Оптичен преглед


Подготвянето на материали, проверяването на тестове, четенето на графици, определено оказва влияние върху зрението. Ето затова оптичен преглед би бил един наистина полезен подарък за Вашата учителка.

19. Луксозен химикал


Луксозен химикал с гравирани инициали или послание би бил един елегантен и стилен подарък за Вашата учителка, който ще бъде използван в нейното ежедневие, но и ще остане като скъп спомен от нейния клас.

20. Абонамент за стрийминг платформа


Всяка учителка би била щастлива да прекара свободното си време гледайки сериали, докато си релаксира. Именно затова абонамент за популярна стрийминг платформа със сигурност ще я направи щастлива.

21. Домакински уред


Домакински уред би бил един наистина удачен избор за подарък за учителка. Изберете нещо, което определено би ѝ било от полза в домакинството.

22. Екстремно преживяване


Ако учителката Ви е фен на екстремният живот, можете да ѝ подарите екстремно преживяване като скок с бънджи или с парашут.

23. Книга


Книгата винаги е добра идея за подарък, когато говорим за учителка. Дали ще изберете книга от неин любим автор или книга, свързана със сферата ѝ на преподаване, това определено ще докосне сърцето ѝ и ще я зарадва.

24. Билет за концерт


Ако сте запознати с интересите на Вашата учителка, бихте могли да ѝ подарите билет за концерт на нейна любима група или изпълнител. Така ѝ подарявате един незабравим спомен.

25. Ваза


Ваза с интересен дизайн е един стилен вариант за подарък на Вашата преподавателка, който тя ще може да използва за декорация в дома си.

26. Дигитална фоторамка


Дигиталната фоторамка е добра идея за подарък на учителка. При подаряването на фоторамката, вътре може да бъде сложена снимка на нея, заедно с класа. Това определено ще я направи щастлива и ще я разчувства.

27. Билет за опера


Ако учителката Ви е почитател на това да посещава културни събития, добра идея за подарък е да ѝ подарите билет за опера. Това определено ще я направи щастлива и ще ѝ остане незабравим спомен.

28. Солна лампа


Солна лампа е добър избор за подарък. Вашата учителка ще може да я постави в дома си като декорация, като в същото време лампата ще подобри качеството на въздуха в помещението.

29. Луксозен разделител за книги


Независимо дали ще изберете разделител, изработен от кожа или ще гравирате специално послание или инициали, разделителят за книги е идеален подарък за една учителка, който освен, че ще ѝ бъде в употреба в ежедневието ѝ, ще ѝ остане и ценен спомен от нейният клас.

30. Електронна книга


За учителка, електронна книга би бил един наистина удачен подарък. Едно от предимствата на електронните книги, е че разполагат с достатъчно пространство, в което Вашата учителка да може да побере любими свои книги или такива, които би желала да прочете.


Подходящи подаръчни кошници, които са добри идеи за подарък за учителка можете да намерите в специално подбрания списък с подарък за учители.

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon