Кои са най-подходящите подаръци за учителка?

Въпреки че учителството може да бъде една от най-възнаграждаващите професии, това безспорно е една не лесна задача. Подаряването на внимателно обмислен подарък на Вашата преподавателка би бил идеалният жест, с който да покажете своята благодарност към нея.

Това са някои идеи, които биха Ви били от полза при избора на подарък за учителка:

1. Ваучер за подарък


Ваучерът за подарък е един наистина подходящ подарък, с който ще предоставите на Вашата учителка вариант сама да си избере нещо, което би ѝ се харесало. Съществуват много варианти за ваучери за подарък след като повечето магазини предлагат тази опция.

2. Часовник


Часовникът, е нещо което определено ще бъде от полза на Вашата преподавателка в нейното ежедневие. Това е подходящ подарък, поради това, че освен възможността да бъде носен като бижу, определено ще влезе в употреба в натовареното ежедневие на Вашата учителка като например да проверява колко време ѝ остава между часовете.


3. Подаръчна кошница


Специално аранжирана подаръчна кошница от One Gift или кутии пълни с шоколад биха били идеалният подарък, който да поднесете на своята учителка.

4. Бижу


Всяка учителка би се чувствала щастлива да получи бижу от своите ученици. Това е подарък, който освен, че ще бъде носен от нея, ще ѝ остане за спомен от нейните ученици. Може да бъдат обеци, колие или пръстен.

5. Книга


Книгата би бил един наистина сантиментален подарък за Вашата учителка. Ако я познавате достатъчно добре, може да ѝ подарите книга от любимият ѝ автор. Друг вариант е да ѝ подарите книга със специално послание за специален учител.

6. Персонализиран химикал


Персонализираният химикал е един личен подарък, който освен, че ще влезе в употреба на Вашата учителка, ще ѝ остане и сантиментален спомен от нейните ученици.

7. Персонализирана чаша


Персонализирана чаша с инициалите на Вашата преподавателка, специално послание или символ, свързан с предмета, който преподава, би бил перфектният подарък за нея. Всяка сутрин, докато си пие сутрешното кафе, ще се сеща за своите любими ученици и ще се усмихва.

8. Кожен бележник


Коженият бележник влиза в употреба в ежедневието на всяка учителка като в същото време е и идеален избор за подарък от нейните ученици. В него може да си записва седмичната програма, важни графици или да го използва за други лични нужди.

9. Ръчно изработена картичка

Всеки учител би се зарадвал, най-много на красива картичка надписана с искрено послание и мили думи. Това може да разтопи и най-строгите учители. Картичката доказано предизвиква различни положителни емоции, ще остане за спомен и всеки път, когато погледнат картичката ще се сещат с умиление за Вашият випуск.

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon