Идеи за подарък за първия учебен ден

Лятната ваканция е време за почивка, в което Вашите деца да си починат и да се насладят на безметежното лято. В този момент от годината децата трябва да четат книги, които са предоставени от техните учители и да са готови за началото на учебната година. С наближаването на края на лятото много родители започват да се подготвят за 15 Септември като купуват за своите деца учебници, тетрадки и учебни помагала. След като се набавят необходимите пособия за учене за децата често пъти родителите започват да мислят за подарък за учителите на своите деца. Много пъти идеите за подарък за учител се свеждат до купуването на букет с цветя или бонбони.

OneGift комбинира тези идеи за подарък и аранжира своеобразни букети от шоколад като подарък за учител за първия учебен ден. Подаръчните кошници и кутии за преподаватели са в различни комбинации и са подходящи, както за учители по общообразователни дисциплини, така и за по-нестандартни учебни предмети. Освен за подарък за преподаватели в училище кошниците и кутиите с шоколад са подходящи и за подаряване на учителка в детска градина, за подарък за учителка за 8 март.

Подаръчните кошници и подаръчните кутии от OneGift.bg поднесени като подарък са мил жест, който може винаги да се помни от любимия предподавател. Често пъти той или тя биват пренебрегвани и техните усилия за обучението на нашите деца остават незабелязани. С даряването на подаръчна кошница за учител Вие поднасяте положителна емоция и оставяте незабравим спомен в учителя.

Ако учителят е мъж Вие можете да подарите подаръчна кошница за мъж, съобразена с предпочитанията му и изцяло в тона на празника му, за да остане много доволен. Ако е жена – дамските подаръчни кошници са идеалното решение за поднасянето на подарък на учителка.

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon