Поздрав за жена за Рожден ден!

Жените са красиви създания и ние сме им благодарни, че са в живота ни в ролята на майка, сестра, съпруга, приятелка и много други. Ако имате толкова страхотна жена в живота си, тогава трябва да й изпратиш някое хубаво пожелание за рожден ден. Донесете усмивка на лицето й и я оставете да разбере значението си в живота ви. И така, ето няколко сладки пожелания за рожден ден и страхотни предложения от ръчно изработени картички за жени, защото Вашите прекрасни дами в живота, заслужават най-доброто.

Честит рожден ден! Нека най-хубавите ти моменти да се сбъднат, най-прекрасните моменти да те топлят и най-добрите хора да те подкрепят!


Ръчно изработена картичка Цветя - 8 лв. без ддс

Нежност, топлина и любов...
Честит рожден ден! Нека животът ти бъде изпълнен с нежност, топлина, любов и прекрасни моменти!
Бъди най…
Бъди най-веселата, най-щастливата, добра и нежна, най-красивата жена! Бъди най-внимателната, най-любимата, реална, обаятелна, най-неповторимата! Бъди и добра, и строга, и слаба и силна! И нека се сбъдне всичко, за което мечтаеш сега! Честит Рожден ден!


Поздрав от добър приятел

Честит рожден ден, момиче! Няма по-добър приятел от теб и няма човек, с когото бих предпочел/a да споделя мислите и тайните си.
Ти си страхотна жена. Пожелавам ти само най-доброто, много любов, здраве и да се сбъдне всяка твоя мечта.
Обичам те!
С много любов… или От…


Най-силната жена
На рождения ти ден искам да знаеш,
че съм толкова щастлив/а не само да имам толкова
силна жена в живота си, но и толкова добър приятел.
Ти си вдъхновение за мнозина, включително и за мен!
Желая ти най-прекрасните моменти от тук нататък!
Честит рожден ден!
С много любов… или От…


Много любов
Измина още една година, а изглеждаш все по-добре. Времето е с теб и изглеждаш още по-прекрасна, и се надявам живота винаги да се отнася с такава любов към теб, защото ти го заслужаваш.
Честит рожден ден! Днес на този специален ден, бъди заобиколена с хората, които обичаш най-много.
Пожелавам ти всичко най-добро и нека следващата година от живота ти е най-щастливата досега.
Много любов, прегръдки и най-добри пожелания за теб!
С много любов… или От…


Нека Бог те благослови
Нека Бог те благослови с успех във всеки аспект от живота и да те кара да заслепяваш като луна всеки ден. Пожелавам още много радостни рождени дни, които ще донесат радост за теб.
Честит рожден ден!
С много любов… или От…


Грациозна жена!
В този невероятен ден се роди сладко момиче, което сега се превърна в интелигентна и грациозна жена. Моля се на Бог, за да превърне всичките ти неудобства в комфорт, пожелавам ти да получиш всички радости и богатства, които си мечтаеш.
Честит рожден ден скъпа моя!
С много любов… или От…


Най-прекрасната дама!
Честит рожден ден, на най-прекрасната дама! Много прегръдки, сладкиши и шоколади за теб, защото сладките дами винаги обичат шоколади. Ти си невероятна жена и пожелавам този красив повод да стане незабравим ден за теб. Най-добри пожелания от мен!
С много любов… или От…


Най-красивата жена
Скъпа, ти си най-красивата жена с добро сърце с невероятна душа, определено заслужаваш нещо по-специално на рождения си ден. Нека Бог разпространи щастие в живота ти и да приеме всичките ти молитви и желания.
Честит рожден ден!
С много любов… или От…


Блестиш като звезда
Пожелавам ти винаги да блестиш като звезда и да имаш широка усмивка на очарователното си лице.
Честит Рожден ден!
С много любов… или От…


Моята прекрасна жена
Честит рожден ден на моята прекрасна жена! Пожелавам ти животът да е изпълнен с цветове като дъга и да достигнеш върховете на успеха. Очаквам с нетърпение да празнувам още много рождени дни с невероятната ми любима.
С много любов… или От…


Красива аура
На този ден най-добри поздрави за теб. Имаш мила усмивка и красива аура. Пожелавам ти да водиш щастлив живот с много усмихнати лица. Моите най-добри пожелания към теб. Честит рожден ден на една от най-значимите жени в живота ми!
С много любов… или От…


Този ден е изключително специален и това е моята молитва; Нека имаш истински отношения, добри приятели и любим партньор. Нека всеки ден от живота ти е изпълнен с любов и радост.
Честит рожден ден прекрасна!
С много любов… или От…


Най-прекрасната жена в живота ми!
Правя картичка, купувам подаръци, печем торта, със сладкиши и червени рози, развълнуван съм да празнувам рождения ти ден с всички тези изненади за теб скъпа моя, нека направим този рожден ден запомнящ се с цялата радост и усмивки за теб. Честит рожден ден на най-прекрасната жена в живота ми!
С много любов… или От…


Цъфти като цвете
В този прекрасен ден се моля, живота ти да цъфти като цвете, изпълнен с уханието на цветята. Моля се всички лоши моменти в живота ти да бъдат заменени с щастие, сълзите да бъдат заменени с усмивки и тъгата да бъде заменена с радост. Изобилие от щастие ти желая.
Честит рожден ден!
С много любов… или От…


Единствената жена
Ти си много ценна за мен и те обичам повече, отколкото можеш да си представиш. Може да не мога да изразя любовта и грижата си за теб, но трябва да знаеш, че ти си единствената жена, с която искам да прекарам следващите си седем живота.
Честит рожден ден!
С много любов… или От…


Най-прекрасната жена!
Това е още един рожден ден, в който имам късмет да съм до теб. Ти си всичко, за което съм мечтал. Толкова съм влюбен в теб, че не намирам думи да изразя чувствата си. Желая ти късмет и много щастие в този толкова специален ден.
Честит рожден ден на най-прекрасната жена!


Любов и още повече любов
Аз съм този, който днес е по-щастлив от теб, защото днес се е родила моята любима. Пожелавам ти любов и още повече любов.
Честит Рожден ден!


Обичам те много
Този ден е любимият ми за цялата година. Много се радвам, че дойде в живота ми. Обичам те много, Честит рожден ден!

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon