Коледен подарък за баба и дядо. Идеи за намирането на смислени и сърдечни подаръци, които да направят празника им специален

Сред всички празници през годината, най-любима ни е Коледа. Екипът на One Gift, започва своята работа като работилничка на Дядо Коледа доста преди навечерието на празника и това допринася за коледното ни настроение и празничен дух, които не ни напускат до средата на януари месец. Взели присърце многобройните каузи и фондации, с които работим и чрез които се надяваме да бъдем мъничко полезни, затрупани с безброй Коледни желания, безумно дълъг списък с идеи за Коледни подаръци и нестихващ ентусиазъм, ние, правим “чудеса.” Може да не са огромни, но щом успяваме да усмихнем толкова много хора на връх този свят празник, значи сме си свършили добре работата.

Семейните Коледни подаръци са ни любими, в тях има от всичко по малко, а на практика са достатъчни да зарадват цяло едно семейство. Вложили сме труд, идея, цялата си любов и прецизност към детайла, мъничко изобретателност и голяма доза желание, и чудото се получава. Но когато става въпрос за подарък на баба и дядо, тук трябва още по специално отношение. Има нещо особено в душите на баба и дядо и затова трябва да се постараем малко повече. Това е причината да потърсим перфектния Коледен подарък за тях. Намирането на идеалния подарък е важно, тъй като то ни дава възможност да изразим нашата благодарност и обич към баба и дядо. В тази статия ще Ви представим някои смислени и сърдечни идеи за Коледни подаръци, които ще направят празника на Вашите баба и дядо още по-специален.


Какво да вземете предвид, когато избирате Коледен подарък за баба и дядо
 
Избирането на подарък за баба и дядо изисква внимание и внимателно обмисляне. Трябва да се запитаме какво би ги зарадвало и какъв подарък би бил най-подходящ за тях. Възрастта, интересите и предпочитанията са фактори, които трябва да вземем предвид. Разбирането на техните потребности и желания е от съществено значение, за да изберем нещо, което ще ги зарадва и ще им донесе радост през празничните дни. Но най-важното, което не трябва да забравяте, техния подарък не трябва да е скъп, а от цялото Ви сърце. За тях най-големия подарък е, че Ви има Вас, те най-много се радват когато се радвате Вие, когато сте щастливи и усмихнати. Затова понякога Вашето присъствие може да е много по ценно и от най-скъпия и луксозен подарък.

Ето и няколко уникални и внимателно подбрани идеи за Коледни подаръци за баба и дядо:
1. Персонализирани подаръци, които ще направят техния празник още по-специален
Нищо не изразява по-голяма индивидуалност и грижа, отколкото персонализирани подаръци. Те показват, че сме се постарали да изберем нещо специално и уникално за баба и дядо. Една идея е да изработите фотоалбум или колаж със семейни снимки, които ще им напомнят за спомените и моментите, които споделяте заедно. Можете да добавите и лично послание, което да изрази Вашата благодарност и обич към тях. Може да ги направите модерни и да им подарите дигитална рамка за снимки, така ще имате възможност да качите много снимки, на който те да имат възможност да се любуват. Това може би е един от най прекрасните подаръци, които може да им поднесете. Спомените са безценни и те с най-голямо удоволствие ще се наслаждават на тези прекрасни изминали моменти и с лека усмивка ще се сещат за времето прекарано с Вас. Ако все пак се спрете на старомодния вариант на фото рамка, може да я гравирате с техните инициали и така ще стане още по личен и детайлен Коледния подарък за баба и дядо.


2. Коледни подаръчни кошници от Onegift.bg перфектен избор за баба и дядо
Ако искате да направите на Вашите баба и дядо истинско удоволствие през Коледните празници, подарете им Коледна подаръчна кошница от Onegift.bg. Ние предлагаме широка гама от различни видове Коледни кошници, напълнени с вкусни и качествени продукти. Можете да изберете кошница с богат асортимент от шоколади, бисквити, сирена, вино и други деликатеси. Това е перфектният начин да зарадвате баба и дядо с вкусни изкушения и да ги поканите да се насладят на специалния Коледен обяд или вечеря с вино и деликатеси. Това, че са Вашите баба и дядо не значи, че не обичат вкусна храна, качествен шоколад и хубаво вино. А ако тази кошница е споделена и с Вашето присъствие, тогава смятаме, че ще е пълно щастието на Вашите баба и дядо.3. Коледна Подаръчна кутия за благодарност
Бабите и дядовците са винаги до нас, от това да бъдат детегледачки в последната минута, да ни оставят да останем будни след време за лягане, до вкусни домашно приготвени ястия в готовност 24/7. Една стилна Коледна подаръчна кутия ще бъде страхотен Коледен подарък за баба и дядо.


4. Масажор за крака
Какво по-хубаво от масаж на краката след дълъг ден с внуците? Масажорът за крака е като да имате под ръка личен масажист, който да накара всички грижи за деня да се стопят. С пет настройки на налягането, топлина, освобождаваща напрежението, и възможност за дълбоко месене, Вашите баби и дядовци ще подскачат с малко повече енергия в стъпката си.
Източник: eustore.bg


5. Дъска за рязане
Баба е от старата школа, което означава, че рецептите не са закачени в приложение — тя има най-добрите си рецепти, записани на листчета хартия. Вземете нейната най-добра рецепта (знаем, че ще бъде трудно да се избере) и я препишете на тази красива дъска за рязане. Този замислен подарък със сигурност ще я просълзи. Или може би напишете, Вашето любимо ястие, което Винаги когато Ви попита, какво да Ви сготвите веднага отговаряте.Източник: https://art-gift.ne6. Малка умна градина, в която могат да отглеждат билки лесно и целогодишно
Ако Вашите баба и дядо обичат градинарството или готвенето, кухненска градина ще е чудесна за пресни билки и целогодишно градинарство, обикновено се предлагат направо с шушулки за мини домати, босилек и зелена маруля. Поддръжката му е ниска, така че няма тон намеса с технологии или дори много поливане и е малко вероятно вече да имат такъв.


Източник: welhome.bg


7. Нагревател за чаши
Всеки подарък, който без усилие подобрява ежедневието им, е идеален за баба и дядо. Независимо дали е чай или кафе, нагревателите за чаши ще затоплят любимите им напитки за две минути.

8. Календар, с Ваши семейни снимки
Снимките на любими хора са незабавен източник на радост и структурирането на ежедневието ни около тях с календар е чудесен начин да изпълним всеки ден с повече благодарност и щастие.

Коледните подаръци не само ни дават възможност да изразим своята благодарност и обич към близките ни, но и допринасят за радостта и щастието на празниците. Когато избираме подаръци за нашите баба и дядо, трябва да се постараем да ги направим специални и да им покажем колко ги обичаме. Надяваме се, че тези идеи за Коледни подаръци за баба и дядо ще Ви помогнат да намерите перфектния подарък, който да направи техния празник още по-специален. Не забравяйте да разпространявате радостта и любовта през празничните дни, като дарите смислени и сърдечни Коледни подаръци. Какво е Коледа ? Коледа е магия, Коледа е топлина, Коледа е доброта и приятелство. Това са най- любимите ни дни през годината, защото повече хора си казват, че се обича, повече си помагат и още повече си припомнят, че с добро всяка “врата се отваря” и всяка трудност- преодолява. Екипът на OneGift.bg Ви пожелава една незабравима Коледа!

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon