Защо луксозната подаръчна кошница е идеалния подарък за всеки повод?

Луксозна кошница за подарък е възхитителна изненада за Вашия звезден работодател, най-добър приятел, колега, съсед, шеф или любим човек.
Независимо дали харесват ароматни продукти за глезене, наслаждават се на чаша вино, обичат да се отдават на шампанско, да се занимават с по-фини храни, да са луди по шоколад и гурме продукти, ние от OneGift.bg ще Ви предоставим всичко това с нашата широка гама от внимателно селектирани кошници за луксозни подаръци.

Изпратете луксозна кошница с гурме продукти, за да поднесете Вашето „Благодаря“, „Поздравления“, специално „Корпоративно благодаря“, „Най-дълбоко съчувствие“, „Обичам те“ или може да не се нуждаете от повод и да внесете малко настроение в забързаното ежедневие на Вашите близки.

5 причини защо луксозните кошниците са перфектният подарък
Когато става въпрос за избор на подарък за любим човек, много от нас търсят идеи за подарък в Google или Pinterest. Може да е трудно да измислим нещо уникално и лично за всички хора, които са важни в живота ни и затова получаването на кошница с луксозни шоколади, комбинирано с хубава бутилка вино е идеалното решение. Кошниците с шоколади и вкусни гурме продукти наистина са идеалното решение за подарък, особено за всеки празник! Ето петте причини да поднесете луксозна подаръчна кошница подходяща за всеки повод.


1. Огромно разнообразие от луксозни подаръчни кошници
Празничните кошници с луксозни продукти се предлагат в голямо разнообразие от стилове и съдържат много различни елементи. Независимо дали човек харесва сладкиши, гурме храна или здравословни шоколади, има кошница с вкусотии за всеки! Луксозните кошници могат да бъдат за всякакви поводи, независимо дали е Коледа, Великден, Ден на майката, Ден на бащата или всеки друг повод. OneGift.bg е невероятно популярен в изработката на различни подаръчни кошници и кутии.
Отивате на гости, трябва да вземете подаръци за всички присъстващи. Ето лесно разрешение, една кошница от OneGift.bg  е достатъчна за цялото семейство и съдържа толкова много лакомства вътре, за да направи всички щастливи!
2. Можете да направите луксозната кошница изцяло по Ваше желание
Не само, че кошниците с гурме продукти се предлагат в голямо разнообразие, те също са много лесни за персонализиране. Кошниците с подаръци, могат да се направят изцяло по-ваше желание. Ако искате да добавите нещо специално към Вашата луксозна кошница е нужно само да се свържете с нас. Може да направим персонализирана чаша с дизайн направен лично за Вас или да поставим ръчно изработен картичка със специално послание.

3. Подаръчните кошници са доста бюджетен решение
Една от най-трудните части на пазаруването на подаръци е да се опитате да вместите всичко в бюджета си. Кошниците на OneGift.bg  са много достъпни и има много невероятни предложения във всички ценови диапазони.

4. С луксозните кошници на OneGift.bg поднасяте не просто подарък, а невероятна емоция.
Всеки знае, че една от най-важните части на получаването и даването подаръци по всякакъв повод е публикуване на снимките в Instagram и Facebook, за да могат всички да ги видят и оценят след това! Ако изненадате членовете на Вашето семейство или приятели със спираща дъха кошница, Вашият подарък определено ще получи най-много харесвания, когато те гордо го покажат онлайн. Подаръчните кошници излизат страхотно на снимки и всички постове, които правите от тях, определено ще бъдат незабавно оценени с много лайкове.
5. Бъдете различни
Редуването на вратовръзки и чорапи всеки Ден на бащата може да стане старо и предсказуемо. Всеки подарък, който направите, със сигурност ще бъде ценен от тези, които обичате, но винаги е хубаво да подправите малко нещата! Вместо да подарявате подаръци, които всички очакват, защо не опитате да ги изненадате с предмети, които никога не са виждали или опитвали преди, за да подобрите специалния им ден? Подаръчните кошници са пълни с изненади. Те са многофункционални, адаптивни, достъпни, готови за снимки и уникални. Ако искате да направите деня на любимите си хора по-специален, а не същия като миналата година, помислете дали да им подарите красива кошница, пълна с любимите им шоколади!


Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon