Готови поздрави за Великденски картички

Великден е най-почитания празник сред християните, малки и големи чакат с трепет, този толкова свят ден. Има традиция на Великден да се подаряват подаръци, да се ходи на гости на близки приятели и роднини. Но какво е подаръка без една красива ръчно направена Картичка за Великден, написана с прекрасни пожелания. Има много причини да напишете картичка, независимо от повода, по-този начин, създавате не само емоционална връзка между Вас и получателя, но и физическа, знаейки, че картичката е била докосната и от двете страни. Картичките могат да се държат, пазят и ценят. Думите вътре са физически запис и заедно с изображенията на красива ръчно направена картичка, правят това съобщение по-запомнящо се.
 • Послания за Великденски картички: Нека светлината на Възкресението на Спасителя залее дома ви и ви донесе само хармония, щастие и много любов. Честит Великден!


 • Послания за Картичка за Великден: Нека радостта от Възкресението Господне донесе в душата ви спокойствие, мир и щастието да прекарате тези вълшебни мигове с любимите хора. Христос воскресе!


 • Послания за Великденска картичка: Радостта идва от малките неща. Мирът идва от душата. Светлината идва от сърцето на всеки. Честит Великден!


 • Послания за Картички за Великден: Нека светлото тържество на Възкресение Господне ви донесе 4-те божествени тайни: доверие, светлина, любов, надежда. Незабравими моменти с любимите хора и само постижения!


 • Послания за Великденски картички:Христос воскресе! Нека светлината на Възкресението изпълни душата ви с надежда, мир, радост и любов!


 • Послания за Картичка за Великден:Бих искал да прекараме Великден заедно. Въпреки че знам, че не е възможно, аз ще бъда с душата си с теб и нека надеждата за Възкресение скоро те приближи до мен! Честит Великден!


 • Послания за Великденска картичка: Преоткрийте искрените чувства, скрити в душата си, бъдете по-добри към онези, които имат нужда от любов и подкрепа и бъдете толкова любящи и топли, колкото само вие умеете!


 • Послания за Картички за Великден: Нека светлината на Светото Възкресение проникне в душата ви и в сърцата ви, наслаждавайки се на чудото на Възкресението на нашия Господ Исус Христос!“


 • Послания за Великденска картичка: Нека Великден укрепи вашата увереност и надежда! Христос воскресе!"


 • Послания за Картичка за Великден: Нека Възкресението Господне донесе радост и любов в душата ви. Честит Великден с любимите хора!"


 • Послания за Великденски картички: Тези, които воюват, трябва да донесат мир, тези, които се мразят, трябва да знаят как да се обичат, а богатите трябва да се научат да дават. Христос воскресе!"


 • Послания за Великденска картичка: Нека светлите Великденски празници Ви донесат мир в душата, много радост, здраве, щастие и силата да дарявате и помагате на ближния. Христос воскресе!"

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon