Подаръци за 8 март. Kакъв шоколад да подарим на всяка важна жена в живота ни?

Това е месецът, когато искаме да правим подаръци на дамите в живота ни. Искаме да Ви помогнем в избора на шоколад, ако сте решили това да е подаръка за 8-ми Март. Смятаме, че кутия шоколадови бонбони или вкусен ръчно направен шоколад е перфектната изненада за 8-ми Март или всеки друг повод. Шоколада може да зарадва сетивата на всяка дама. Всичко, което трябва да направите, е да разберете какво предпочита: черен шоколад или може би млечен шоколад или бял шоколад.

Много елегантен вкус имат всички шоколади с шампанско. Серията на Lindt De champagne ще е истиско удоволствие за сетивата.За една активна, жизнерадостна жена имаме перфектно предложение: Шоколад на La Feve със солен карамел, Българска марка шоколадови творения с качество и визия на световно ниво. La Fève не създават просто шоколад, те създават магия с вкус. Всяко едно шоколадово бижу на La Fève е уникално и ръчно изработено. Истинска наслада за всички сетива. А сега малко за този може би доста стандартен шоколад за Павел и Дария. Шоколад “просто” със солен карамел - да ама не, той не е просто със солен карамел. Този шоколад La Fève е баланса, загадъчното, точно това на което казваме “на ръба”. Павел и Дария сравняват всичките си шоколади с танц, това творение наистина можем да кажем, че е едно пленяващо, страстно танго между мъж и жена, които дълго време се желаят. От тях прелива необуздана страст и желанието всеки един да надделее, чрез танца. Точно това се случва в момента, който опитате това шоколадово бижу…Друга нова комбинация е тази Шоколад с пукащ пекан. Една креативна жена, която винаги търси нови идеи, със сигурност би оценила този прекрасен подарък.
Подарък за 8-ми Март шоколад за Възпитатели и Учители
Имаме предложения и за дамите в живота на нашите деца: възпитателките и учителките, тези, които отеделят толкова много време за нашите прекрасни деца. Една семпла кутия с бонбони, подбрани според личността на всеки човек, със сигурност би зарадвала всяка дама. Ние ще предложим изключително финните тънки шоколадиви блокчета от млечен шоколад, комбинирани с портокал на марката Линдт.Шоколад за 8 Март подарък за Мама
И докато все още говорим за училище, помните ли колко много страст влагахме в създаването на подаръци за 8 март за нашите майки? Тези картички, които направихме, с лепило, цветна хартия, може и с весели изрезки от списания, всяка щура идея, която ни хрумна, я реализирахме и накрая получавахме уникална ръчно направена картичка. Искаме да пресъздадем онова усещане за уникалност, което подаръците носеха за нашите майки, затова се сетихме за персонализирани подаръчни кошница пълни с любимите шоколадови на Вашата любима майка. Можете да поставите в кошницата за 8-ми Март всяка комбинация, която смятате, че ще зарадва сетивата на жената, която Ви е подарила живот: елегантни черен шоколад с череша или може би свеж бял шоколад с шам фастък или невероятна шоколадова пица на марката Laurence.


Подарък за 8-ми Март шоколад за Приятелка или Съпруга 
Имаме и перфектни подаръци за съпругите или приятелките в живота Ви. Как звучи идеята за шоколад във формата на сърце?.
Шоколад за 8-ми март за най-добрата Ви приятелка
Помислихме и за дамите, които искат да подарят на дами: приятелки, сестри или майки. Разговор с най-добрита Ви приятел, сестра или майка може коренно да промени настроението Ви. Всички имаме нужда от човек, на когото да кажем какво ни прави щастливи или какво ни притеснява. Излет в града за кафе е идеалният подарък за уикенда. Предлагаме Ви да добавите нашия специален, вкусен шоколад към вашето кафе и ще имате рецептата за един перфектен ден.
За нас шоколадът е добра възможност за укрепване на връзките с околите: ние предлагаме голяма гама от шоколади, както топ брандове, така и гурме шоколадови творения, защото знаем колко е важно  за нашите клиенти да знаят, че могат да дарат на своите близки нещо уникално, специално. Шоколадът е магия, просто ядлива декларация за любов, която кара получателите на шоколада да се чувстват специални и безспорно обичани!

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon