Как да изберем подарък за Свети Валентин?

Свети Валентин е идеалният ден за отпразнуване на любовта, споделена с любимият човек и да покажете, колко държите на него или нея. Ако наистина държите да направите техният ден незабравим, добра идея ще е да комбинирате материалният подарък с прежияваване, което заедно да споделите. Пример за такова преживяване може да бъде романтична вечеря, каране на кънки на лед, екскурзия и т.н. Това ще остане един незабравим спомен и за двама ви. Други подаръци, които ще накарат Вашата валентинка да се почувства специален или специална, са подаръчна кутия, бижу, дреха, парфюм, персонализиран подарък.

Независимо колко добре познавате партньора си, изборът на подарък не е една от най-лесните задачи. Това са някои съвети, които със сигурност ще са Ви от полза при избора на подарък за любимият човек:


Помислете над това кое би им се харесало на тях, а не на Вас.
Първото нещо, което трябва да имате предвид при избора на подарък, е че трябва да се избягва покупката на подарък, който отговаря повече на Вашият личен вкус, отколкото на този на Вашата любима или любим. За да избегнете покупката на нежелан подарък, потърсете начин, по който да разберете какво наистина биха били щастливи да получат. Например, дали половинката Ви си има любим парфюмен аромат или дали желае да вечеря в определен романтичен ресторант? Използването на предишните познания за партньора Ви ще Ви е идеална подсказка за това какъв подарък би им се харесал. 


Вслушвайте се в намеци. 
Жените определено са талантливи в хвърлянето на намеци. Много мъже ги чуват, но грешката, която правят, е че не се вслушват в тях. Уверете се, че слушате и улавяте намеците, които Ви се предоставят по отношение на романтичните неща, които любимата Ви харесва.Това със сигурност ще улесни Вашият избор.


Допитайте се до семейството и приятелите.
Друга стъпка, която бихте могли да предприемете при избора на подарък за Свети Валентин, е да говорите с близки и роднини на Вашата половинка. Те биха могли да Ви съдействат като Ви предоставят вътрешна информация, споделена от Вашия любим човек, във връзка с подаръка, който би желал да получи.


Не се фокусирайте над парите.
За да покажете любовта си към сродната си душа, не е нужно да се охарчвате в излишни разходи. Ако е нещо, което би им се харесало и е от сърце, означава, че сте на прав път.


Не бъдете предвидими.
Ако през изминалите години сте купували неща като шоколадови бонбони, парфюми и цветя за приятелката си, опитайте се да не бъдете предсказуеми тази година. Тя не само, че ще бъде изненадана да получи нещо напълно различно, но и ще бъде вплечатлена от това, че ще отделили време и внимание в своя избор за подарък.


Помислете за персонализиран подарък
Винаги е добра идея да направите подаръка за Свети Валентин наистина личен и специален. Ето затова, независимо каква ще е вашата покупка, помислете за персонализиране на подаръка. Например, ако изборът Ви е бижу, можете да гравирате инициалите на половинката си или Вашите. Друг отличен вариант за персонализиран подарък е подаръчни кутии за жени за Свети Валентин, пълна с любимите шоколадови изкушения на Вашият партньор.

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon