15 идеи за коледни подаръци за тийнейджъри

Изборът на подарък включва отделяне на определено време за установяване на интересите и желанията на получателя. Когато става дума за подаръци за тийнейджъри, изборът на подарък наистина се превръща в предизвикателство.
Известно е, че тийнейджърките са трудни за четене. Изборът на правилния подарък е още по-труден от всякога, благодарение на тенденциите, които се променят със светкавична скорост и влиянието на звездите в социалните медии. Тийнейджърският период е труден както за родителите, така и за подрастващите, защото този преход е притеснителен. Децата започват да искат да бъдат независими, а родителите все още не са свикнали с идеята. Както при всеки друг вид подарък, така и тук е препоръчително да следвате тийнейджърските желания, като ориентир е да сте в крак с последните тенденции във всички сфери.
Ето няколко идеи за тийнейджърски подаръци


Коледна кошница на One Gift с Гном
 
Няма тинейджър, дете или възрастен да не обича шоколадови лакомства. С подаръчна кошница пълна с любите шоколади, няма как да не зарадват и най-претенциозният тинейджър за коледа. Ние от One Gift сме приготвили много коледни изненади за малки и големи. 
Стойка за слушалки
 
Тийнейджъри в тази възраст обикновено са бунтари и ако Вашият тийнейджър слуша такъв тип бунтарска музика, може да потърсите стойка за слушалки в такъв стил. Покажете, че уважавате избора му и се обърнете към него, като му предложите подарък според неговите страсти.

LED стойка за смартфон
 
Ако дъщеря Ви е закачлива млада дама, която обича да снима, можете да подкрепите нейните предпочитания с тази LED светкавица за телефон. Светкавицата прави всяка снимка с изключително качество и това може да бъде първата стъпка за Вашия тийнейджър да открие таланта си за фотография.


Комплект гримове
 
За тийнейджърките, които са запалени по изкуството на грима, продуктите за грим са един от най-добрите коледни подаръци, които можете да подарите.

Ваучер за любим магазин за дрехи
 
Когато става въпрос за коледни подаръци за тийнейджърки, няма как да сбъркате с дрехите. На тази възраст обаче е трудно дори за родителите да „намерят“ дрехи, които децата им да харесват.  Затова не рискувайте и вземете валчер от любимият магазин.
Умен часовник
 
За да бъде обявен един подарък за най-добрия коледен подарък за момчета, той трябва да е свързан по един или друг начин с технологиите. За тийнейджър Ви препоръчваме да изберете смарт часовник. 
3D лампа Saturn 
 
Тази превъзходна декоративна лампа е отпечатана с 3D технология, за да възпроизведе възможно най-точно детайлите на планетата Сатурн. Това е перфектен подарък за деца, но и за възрастни, запалени по космоса.Професионална 3D писалка за печат
 
Чудесен подарък за креативни тийнейджъри, които обичат да рисуват, тази писалка им позволява да свалят своите произведения на изкуството от страницата, извеждайки 3D животни, цветя, превозни средства и всичко, което могат да измислят. За разлика от други писалки за 3D печат, тази има две скорости,
по-бърза за запълване на по-големи площи и по-бавна за по-сложни и абстрактни произведения на изкуството.

Чехли yeezy slides
 
Вярвате или не, тези чехли (известни също като чехли на възглавници) са на мода в TikTok. Гъвкав, супер удобен и лесен за почистване, има какво да харесате в този популярен чифт, който твърди, че има „акупунктурни точки за масаж“ и се предлага в 15 нюанса. Всичко в TikTok е супер яко след тинейджърите.Пухкава чанта за през рамо
 
Най-модерните тийнейджъри ще разпознаят тази чанта. Има вариации на тази пухкава чанта навсякъде в TikTok, но този черно-бял флорален дизайн е достатъчно универсален, за да се съчетае с всеки стил - остър, момичешки или нещо по средата.
 
Караоке микрофон с безжичен Bluetooth
 
Чудесен за вечер със семейството и приятелите, този микрофон ще накара Вашия тийнейджър да пее любимите си песни. Те могат да избират от хиляди песни, като използват приложение или собствен акаунт в Spotify, iTunes или Pandora.

Комплект за маникюр/педикюр
 
За младите тийнейджъри маникюрът и педикюрът са дейности, които са част от установена рутина. Както по време на юношеството, така и когато станат жени, ноктите ще бъдат основната визитна картичка. Пълен комплект ще съдържа базови лакове, лакове за завършване на визията, масла за кожички и различни специални инструменти. Списъкът може да продължи, но всички тези елементи се различават в зависимост от избрания комплект.
Ховърборд
 
Ховърбордът е атрактивен подарък, ако имате тийнейджър, който е запален по всички джаджи, които са в крак с технологиите. Изборът на подходящ ховърборд трябва да включва насочване към няколко стъпки: максимална скорост, живот на батерията, време за зареждане, размер на дъската и колелата и не на последно място дизайн.
Безжични слушалки
 
Безжичните слушалки са идеален подарък за тийнейджъри за всички възрастови групи, независимо дали е момиче или момче. Ясно е, че тези модели ще бъдат оценени повече от момчетата, които изглежда имат вродена склонност към технологичното поприще.
Маркови дрехи
 
В днешно време момчетата и момичетата се интересуват от начина, по който се представят пред приятелите си, а фирменото облекло е част от техните желания. Инфлуенсърите в социалните медии и други диктуват стила на дрехите за тийнейджъри и марката. Те са ценени и полезни подаръци за тийнейджъри, защото качеството на едно марково облекло е доказано предимство. Следователно това е дългосрочна инвестиция.

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon