Време е да се заредим с Коледно настроение

One gift ще Ви сподели няколко трика, които няма как да не повдигнат Коледния дух. Много е важно да сме в добро настроение, а когато Коледа наближава това е задължително. Нека не забравяме по Коледа стават чудеса...
Коледна музика
 
Музиката е един от най-добрите инструменти за навлизане във всяка атмосфера. Коледа със сигурност не е изключение от правилото! Разбира се, има класика, но всички стилове са налични за Коледа, от поп до джаз ... дори рок, кънтри или хип-хоп Коледни песни! Класика в Коледните песни  Merry Christmas от Mariah Carey, Joy: a holiday collection от Jewel и Wintersong от Sarah McLachlan. Насладете се на Коледните песни докато сте в трафика или забързаното ежедневие в офиса.

Коледна украса
 
Нищо по-хубаво от осветени къщи и падащ сняг за една доста вълшебна атмосфера... След това, очевидно е Коледната елха! Независимо дали сте по-традиционен или по-модерен, има по нещо за всеки... Нямате достатъчно място? Изберете миниатюрно дърво. Можете също така да почерпите вдъхновение от всякакви идеи за декориране „Направи си сам“, като потърсите в Pinterest. И не забравяйте да донесете нещо малко, за да украсите офиса... атмосферата трябва да се пренесе навсякъде. ;)

Празнична визия
 
Признайте, че обичате празниците, защото те често са извинение да се отдадете на хубав тоалет за излизане... но защо да чакате до Коледа, за да се облечете с блясък? Ако има подходящо време от годината за някои смели фантазии, това е празничният сезон. Така че давайте, сложете малко блясък, за да работите, добавете нотка червено с ярко червени устни. Можете също така да се възползвате от възможността да направите специален празничен маникюр, стил снежна фея!
Мирис на Коледа
 
Обонятелната памет е много мощна… Миризмите често предизвикват дълбоки спомени, които ни карат незабавно да чувстваме емоции. Но как ще мирише Коледа? Миризмата на бор, миризмата на подправки и миризмата на ябълки и канела… Има уникални ароматизирани свещи с тези аромати.


Коледен филм
 
Как да пропуснем! Коледните истории понякога са сериозни, трогателни или забавни и са чудесен начин да изпаднете в носталгията по празниците… особено ако имате свои класики, които обичате да гледате всяка година. Така че давайте, облечете най-удобната си пижама (с щампи на елени, ако е възможно) и се завийте в меко голямо одеало, за да гледате Коледен филм.Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon