Как да изберем подарък за рожденият ден на приятелката си?

Опитът да намерите перфектния подарък може да бъде плашещ. С толкова много възможности е трудно да разберете кой може да бъде идеалният подарък за вашата приятелка.

Основното което трябва  да запомните, че най-важната част от даването на подарък е да накарате приятелката ви да разбере, че наистина я познавате, постарали сте се да разберете, на какво би се зарадвала и най-важното да поднесете подаръка с цялата си любов. Защото и най-скъпият подарък купен просто така, няма да накара очите любимата Ви, да заблестят.
Трябва да й обърнете внимание и да знаете нещата, които тя наистина харесва, ако следвате този съвет, тя определено ще бъде изключително щастлива, когато получи изненадата си.
План:
Първо и най-важно, не чакайте последния момент. Като планирате предварително, можете да изберете романтичен жест или подарък, който да отговаря на повода.
Освен това ви дава време да поръчате онлайн, ако това е начинът, по който искате да закупите подаръка.

Второ- направете списък на нещата които знаете, че харесва
-мирис на парфюм
-цвят на бельо
-любим шоколад
-...
Направете списък на нещата, които скоро е гледала в интернет, докато разпускате на дивана. Анализирайте последните разговори, няма как да не е споменала колко се е впечатлила от… или какъв уникален подарък са поднесли на най-добрата и приятелка, четете между редовете, когато любимата Ви говори.
Ако има хоби, добавете в списъка всичко, което би и било полезно свързано с него.
Ако скоро не сте и поднасяли романтична изненада, помислете за романтичен уикенд в гората. Красива гледка, спокойствие, пеещи птички и енергията на Вашата любов.

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon