Как да персонализираме подарък в Onegift.bg

Дилемата на много от нас преди празниците е: Какъв подарък да им купя за Коледа? Какво иска той? Какъв подарък би искала? На какво ще се зарадва?

Колко пъти си задавате тези въпроси, когато настъпят празниците? Независимо дали искате да направите подарък на ваш любим човек, приятели, семейство, бизнес партньор, служители, има следната дилема: Какъв подарък да купя?

Даването на подарък може да бъде доказателство за любов, признателност, интерес. Жестът има значение!
Затова трябва да търсите правилния подарък, да съдържа качествени продукти и най-важното: да го персонализирате, да бъде оригинален.

На сайта за подаръци Onegift.bg можете да намерите безброй идеи за подаръчни кошници: стандартни, луксозни, за деца, в зависимост от бюджета и вашите желания.
Onegift.bg е един от най-големите онлайн магазини за подаръчни кошници в България. Onegift.bg означава гаранция за красив и вкусен подарък, бърза доставка, персонализирани подаръци и съобразени спрямо вашия бюджета.
Как можете да персонализирате своя подарък при нас?
  • Свържете се с нас и ние ще Ви обърнем нужното внимание, за да изберете най-доброто за конкретният повод.
  • Определете какво искате да съдържа кошницата с подаръци. Например: млечен или черен шоколад, червено, розе или бяло вино, уиски или водка, цветово предпочитание или да е насочена в гурме продукти, декорации.
  • Следващата стъпка е определяне на бюджета за подарък, реалистично, в съответствие с това, което искате да съдържа подаръкът.
  • Желаете ли поздравителна картичка, има голям избор, както и ръчно правени, Вие ни подготвяте текста, ние ще свършим останалото.
Готово, вашият подарък се обработва.
 
Onegift.bg ще Ви отдели нужното време, за да направите най-красивата кошница за Вас. Ще получите снимка на Вашето творение и след одобрение, ще пакетираме старателно с целофан и красива панделка.

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon