Подарък за 8 Март за Приятелка

Дойде моментът да отпразнувате подобаващо месец Март, месецът на специалните жени в живота Ви, и да направите подарък от душа, със смисъл, който ще остане с тях във времето, като знак за Вашата връзка.
Тъй като всяка жена има свой собствен стил и е възможно тя вече да има всичко, от което се нуждае, ние сме подготвили предложения с които няма как да не зарадвате Вашата приятелка за 8 Март. Нашите предложения са вкусни, красиви, стилни и гарантирано ще се харесат. 8 ми Март е един много специален ден за всяка жена, затова трябва и подаръка да е специален, избран с отношение и внимание. Това е празник, в които не е толкова важно стойността на подаръка за 8 ми Март, а по скоро личното отношение, което сте вложили в неговото избиране. Даже и една ръчно изработена картичка с текст, който е написан от сърце, може да е много по стойностен подарък, отколкото нещо скъпо взето просто ей така…


1. Тази страхотна снежно бяла кошница пълна с шоколадовите изкушения на Laurence и Yeah! ще завладеят всички сетива на Вашата приятелка. Цветовата гама от бебешко розово и бяло, придават много нежен и романтичен вид на подаръка за 8 ми Март. Завладей сърцето и с премиум шоколади, които са много различни от масовото на пазара. Шоколадовите пици на бутиковата марка Laurence, са вкусни, различни и завладяват още с визията, а вкуса ще оставим на Вас, да споделите! Трилогията е съчетала в себе си 3 невероятни шоколада от серията Арт, които определено ще впечатлят и най-взискателните дами. Марката Yeah! е български бранд с доста разчупено виждане и определено всичките им продукти са нестандартни и същевременно много балансирани, като вкус. 
2. Шокограма с надпис “ Честит 8 ми Март! е страхотен подарък за 8 Март, както споменахте и по-рано, подаръка за този специален ден за всяка жена, не е важно да е скъп, но е много важно да е избран с отношение. Тази шокограма съчетана с красиво ръчно изработена картичка, в която да напишете Вашето специално пожелание и с него да покажете, колко е важна и специална жената до Вас, ще е един от най-милите подаръци за 8 ми Март за приятелка.3. Тази подаръчна кошница на One Gift е много цветна, нюансите са подбрани за да стане идеален подарък за жена. Шоколадите на Laurence са с уникален дизайн и незабравим вкус. Рубинен с горски плодове е нещо много нестандартно и вкусно шоколадово изкушение. Уникалността на естествени какаови зърна с рубинен цвят и превъзходния вкус на ароматни горски плодове, ще Ви плени още в момента, който го отворите. Насипните бонбони на Laurence и Lindt са много разнородни по вкус и пъстротата на всеки един, дават напълно завършен вид на подаръчният сет. За всички, които обичат традициите сме прибавили и декоративно цвете, защото няма жена, която да не се впечатли от пълна кошница с шоколад, чаша френско просеко и цвете. Тази подаръчна кошница ще е страхотен подарък за 8 ми Март за приятелка.
4. Когато избираме подарък за любими хора, е много подходящо в изнендата да присъства и плюшено мече, то е символ на любов, нежност и внимание. Когато съчетаем с вкусни шоколади и едно от най-добрите шампански Моет Шандон, тогава този подарък става страхотната изненада за всяка дама. Класно питие, вкусни шоколади и плюшена играчка. Дали ще има дама, което да не се разтопи от този мил жест на внимание. Ако искате да направите още по специален подаръка за 8 ми Март, изберете една красива ръчно изработена картичка, напишете едно искрено пожелание и това ще е най-страхотната изненада за Вашата дама.

5. Подаръчна кошница One Gift 00194 е направена с много стил, в нея са съчетани изисканите шоколадови вкусове на Laurence комбинирани с Италианското шампанизирано вино Ботега Rose Gold, което носи в себе си брилянтни, финни и постоянни балончета с атрактивен и нежен прасковен цвят. Луксозният подарък също така включва и две стилни чаши за шампанско пълни с бонбони на марките Lindt и Laurence. Кошницата е старателно декорирана с целофан и панделка. Подарете нещо повече от подарък, подарете Вашето внимание и нашата любов към това което правим. Стилен подарък за жена. Всяка дама ще се впечатли от визията и съдържанието на тази подаръчна кошница. Много подходящ подарък за 8 Март за приятелка.

6. Тази стилна червена подаръчна кутия във формата на сърце, включва ликьор Baileys миниатюра, който върви чудесно с шоколадовите изкушения на марката Lindt, които също са част от кутията. Към страхотния подарък за 8 Март също е включен елегантен ръчно направен тефтер от естествена кожа, който е със страхотни цветни листи. Копчето сърце на тефтера е още един малък детайл, с който ще покажете Вашето внимание към подаръка за Вашата приятелка. Целофана и красивата червена панделка придават още по-красив вид на страхотната подаръчна кутия.

7. Ако Вашата приятелка си пада по ръчно изработени предмети, тогава тази ръчно направена картина от скандинавски мъх ще я зарадва много. Тя ще придаде цвят и детайл във всяко помещение, не изисква никаква грижа и същевременно събира влагата от помещението, в което се намира. Колко много ползи от една картина. Практичен, красив и ръчно изработен подарък за 8 ми Март. 


Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon