Идеи за Коледен Подарък за Колежка

Коледа е празник предимно на семейството, на домашния уют и хубавата храна, но да не забравяме, че освен с нашето семейство, голяма част от времето си, ние прекарваме в службата, на работното си място и сред нашите колеги, които стават неизменна част от ежедневието ни, а понякога и от приятелите ни. Точно по Коледа е хубаво да помислим и за близката част от колегите ни - за колежката, с която сме най-добрия екип и вече е станала наша приятелка или пък за колегата, който винаги обядва с нас и можем да разчитаме на него при всяка трудност. Това са много незаменими хора от ежедневието ни и е хубаво да им припомняме колко са ценни за нас точно по Коледа.

Докато пазаруването за Вашата тъща или най-добра приятелка може да е лесно, позаруването на Коледни подаръци за колеги често представлява по-голямо предизвикателство. В края на краищата има много елементи, които трябва да се вземат предвид, включително дали е подходящ за офис или не. Така че, ако имате съмнения относно подаръците, на които сте хвърлили око, нека Ви помогнем. OneGift е подготвил специално за теб няколко предложения за Коледен подарък на колежка.


1. Коледна подаръчна кошница
Изберете едно качествено червено вино, което Вашата колежка обича. Добавете няколко шоколадови лакомства, като трифли, пралини или шоколадови бонбони. Това ще съчетае прекрасно с червеното вино. За добавена атмосфера, можете да включите коледни свещи и украшения в кошницата. Не забравяйте да приложите персонализирана коледна картичка с пожелание за весели празници. Тази Коледна подаръчна кошница е перфектен начин да изразите своите коледни пожелания и да направите Вашата колежка щастлива през празничния сезон.
2. Коледна подаръчна кутия,
с уникално червено вино на избата Пале де Франс във Франция, съчетаваща се перфектно с бонбониерите на Loacker роза млечен шоколад и мини бонбониерата на Laurence, както и с неустоимата класика- шоколадите Lindt млечен, 60% какао и бял, нека добавим лек коледен акцент в лицето на мини коледна фигурка и няколко насипни бонбона на Lindor. Всичко това перфектно опаковано в целофан и красива панделка се превръща в идеалния Коледен подарък за Вашата любима колежка и приятелка.3. Ръчен мини масажор за тяло
Почти всяка работа изисква взаимодействие с някакъв вид екран, който след известно време може да създаде сериозно напрежение в раменете и вратовете Ви. Това е мястото, където идва тази малка джаджа. Тя е достатъчно малка, за да влезе в чантата на колежката Ви, но не се заблуждавайте от размера. Това нещо може да разбие всички възли.


4. Протектор за Клавиатура
Тази неплъзгаща се силиконова подложка за клавиатура предотвратява засядането на прах, трохи и всичко останало под клавишите, поддържайки всичко чисто и функционално. Освен това е толкова колоритен, че ще накара почти всеки да се наслаждава много повече на работния ден.


Източник на снимката: www.jarcomputers.com


5. Мини караоке микрофон
Пропуснете препълнения караоке бар. Този едноинчов микрофон се включва направо в телефона Ви, така че всичко, което трябва да направите, е да изтеглите текста и готово. Създадохте свой собствен частен караоке бар точно там, където се намирате.

6. Преносим мини овлажнител
Големите офиси не се славят с добро качество на въздуха, така че подарете на колежката си лесно дишане с мини овлажнител.

7, Маслиновото дърво
Маслиновите дървета датират от древна Гърция и се казва, че представляват мир и приятелство, така че ако има някой специален, с когото сте се свързали в офиса, това красиво растение е подходящ подарък.
Надяваме се да сме били полезни в избирането на Коледен подарък за колежката. OneGift.bg Ви пожелава Светли Празници!

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon