10 Идеи за Коледен подарък за семейство

На 25 декември, в България, а и в целия християнски свят се чества един от най-големите църковни празници – Рождество Христово или Коледа. Този свят ден в християнската религия и култура се свързва с рождението на Иисус Христос. То е описано в евангелията на Лука и Матей, които разказват за родителите на Иисус – Мария и дърводелецът Йосиф, потомък на самия цар Давид. Те пътували от град Назарет към град Витлеем, родното място на съпруга. Опитали се да отседнат в странноприемница, но не могли да намерят място и били принудени да пренощуват в една пещера край града, в която по онова време пастирите затваряли своите овце. Именно в тази нощ бил роден и младенецът Иисус. Това е най-святия и чист празник през цялата година. На 24 декември се чества Бъдни вечер, а на 25 декември е Рождество Христово.

Споменем ли Коледа и в съзнанието на всички ни изникват многобройни блещукащи лампички, коледното дръвче, огънят в камината, Коледни подаръци, детския глъч около трапезата и целият този семеен уют, който може да се чувства най-силно, когато сме у дома.

И като споменахме подаръци, ние, екипът на Оnegift.bg, имаме няколко страхотни идеи за Коледен подарък за семейство, както се казва с един куршум цялото семейство доволно:smiley
  • 1. Коледна подаръчна кошница - Какво може да бъде по-хубаво от персонализирана Коледна кошница, пълна с обичани лакомства и изненади? Тази идея за подарък е перфектната комбинация от внимание към детайлите и уникалност. Можете да изберете различни деликатеси, вино или шоколади, които да впечатлят всички в семейството. Добавете персонално послание или снимка, за да направите този подарък още по-специален. Персонализираните кошници за подаръци са гарантиран начин да зарадвате своите близки и да им покажете колко ги обичате. OneGift.bg може да Ви предложи над 500 модела готови подаръчни сета, към всяка от която може да прибавим неща по Ваш избор.  • 2. Коледна подаръчна кутия с просеко, бонбониера на Lindt, насипни бонбони на Laurence и Lindt, селектирани шоколади и коледен акцент. Страхотна семейна изненада, която със сигурност би донесла много усмивки и благодарност.
  • 3. Коледни чаши за чай пълни с лакомства и любими шоколадови бонбони. Това е много практичен подарък, който ще остане за дълго време в семейството и всеки път, когато видят чашата ще се сещат за прекрасните празнични дни прекарани с Вас.  • 4. Коледна свещ с аромати, напомнящи за Коледа и семеен уют. Аромата на Коледа, чаша хубаво вино и гледка към запалената камина е истинска класика и надали има някой, който не би се насладил на тази Коледна семейна идилия.

  • 5. Индивидуално подбрани книги за всеки член на семейството, комплектовани и надписани с пожелания за всеки един поотделно или семейна книга за рецепти. Направете семейна книга с любимите рецепти на всеки член на семейството. Това ще бъде не само вкусна колекция от ястия, но и спомен, който ще се предава от поколение на поколение.


  • 6. Семейна фотосесия - Запишете специалния момент със семейна фотосесие. Това е отличен начин да създадете спомени, които ще останат за цял живот.  • 7. Коледен подарък зимна семейна почивка. Това не е само подарък, а създаване на спомени, уникални емоции и прекарано време със семейството. В това забързано ежедневие често пренебрегваме най-близките си, затова една семейна почивка ще е прекрасен Коледен подарък.

  • 8. Персонализирани семейни тениски - Изработете уникални тениски със семейния Ви логотип или съобщение. Това ще създаде усещане за обединение и ще покаже Вашата любов към семейството.

  • 9. Прекрасна жива коледна звезда, вдъхваща живот в духа на Коледа във всеки дом. Цветето, с което свързваме Коледа е Коледната звезда, лесно може да я намерите и е перфектната семейна изненада, ако непланирано Ви се налага да отидете на гости.

  • 10. Коледните подаръци не само носят радост и удоволствие, но могат също така да насърчат семейната връзка. Защо не подарите на избраното семейство няколко игри или пъзели, които да играят заедно? Това ще създаде забавни моменти и ще укрепи връзката между всички вкъщи. Открийте игри, които са подходящи за всички възрасти и интереси. Коледните подаръци, които насърчават семейната връзка, са чудесен начин да създадете специални спомени и да прекарате качествено време заедно.
Идеите са безброй много, но всеки подарък би бил специален, когато е подарен с любов и за любим човек. Коледа е най-вълшебният празник от годината, това е ден, съчетал в себе си всички моменти с любимите хора, изпълнени с надежда, безкористност, магия и спокойствие. Коледа е семеен уют и топлина.

OneGift.bg е платформа, която предлага уникални коледни подаръци за цялото семейство. Тя предлага разнообразие от персонализирани подаръци, които са създадени с много любов и внимание към детайлите. Нашите подаръчни сетове са гарантиран начин да развълнувате и зарадвате своите близки.

Екипът на OneGift.bg остава на разположение за Вашите желание и Ви пожелава една красива и споделена Коледа!

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon