Идеи за Коледни Подаръци за Колеги

Коледа е един от най-светлите и очаквани празници през цялата годината. Дните около 20 декември сякаш са магични и карат човек да иска да зарадва колкото се може повече хора. Започва се с трескава подготовка, безкрайни списъци на познати и техните предполагаеми подаръци. Но това далеч не е задължително да е свързано със скъпи дарове и лъскави предмети, а напротив, в повечето случаи нещата са символични, но умело подбрани за всеки по отделно. Първи в списъка с хора, разбира се, са семейството, после роднини и приятели, и не на последно място колеги и бизнес партньори.

На работното си място прекарваме една трета от денонощието, заобиколени от едни и същи хора, с които споделяме радости и тревоги, заедно преодоляваме различни неволи в работата. Това са хората, които в един момент се превръщат в част от семейството ни.

И за да улесним цялостното натоварване с Коледната подготовка на подаръци, тук идва и ролята на нашия екип OneGift.bg, за да Ви помогнем с Коледните подаръци за Колеги.

Ето и някой от нашите предложения:
  • Коледна подаръчна кошница, подходяща за почерпката на целият Ви екип, включваща питие по Ваш вкус, селектирани шоколадови бонбони на марките Lindt и Laurence, луксозна серия от шоколади, лимитирана бонбониера и разбира се Коледен мотив за завършек на перфектно опакованата кошница. Подарък, който със сигурност ще бъде оценен и оползотворен от всички в офиса и то с голяма наслада.


  • Коледна Подаръчна Кутия с малцово уиски, подходящо за минималистична почерпка на целия колектив, подплатено с уникалното разнообразие от вкусове на шоколадовите бонбони на марките Lindt, Laurence u Caffarel, луксозна лимитирана бонбониера и различни вкусове шоколади, подбрани изцяло по Ваш вкус, перфектно съчетани в луксозна кутия и прекрасна Коледна опаковка, акцентираща празничния дух.

  • Персонализирани писалки за всеки от Вашия екип. Жест, показващ много индивидуално отношение и уважение към работата им.  • Коледна звезда в празнична кашпа за всеки Ваш колега.

  • Индивидуална и различна коледна висулка или картичка в прекрасна празнична опаковка. Има страхотни ръчно изработени Коледни играчки от различни фонадиции, които са в Помощ на деца в неравностойно положение. OneGift.bg си сътрудничи с фондации Конкордия, Плюшено мече, Сайдър, Карин дом. Разгледайте нашите предложения и дарете една детска усмивка, като подарите някой от продуктите с кауза.

  • Коледна свещ с индивидуални послания и аромат за всеки служител.  Има толкова различни и уникални предложения на ръчно изработени свещи, с различни аромати, форми и цветове. Много подходящ аромат за Коледните празници е свещ с канела и ябълка.                                      

източник на снимката: https://www.shearer-candles.com/


  • Коледни мъфини и джинджифилови сладки за всички колеги, лакомства, които никой не би пренебрегнал.

Коледа е споделеност, благодарност и магия, независимо дали сме на работа или вкъщи!
За повече идеи, помощ за реализиране на Вашите собствени виждания за подарък или изненада, екипът на OneGift.bg остава на разположение и Ви пожелава вълшебна и споделена Коледа!

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon