Подарък за имен ден. Идеи за подарък на именниците кръстени на Св. Мартин

Ако търсите идеи за подарък за Имени ден на Мартин, ето няколко предложения:

  1. Бутилка хубаво вино с картичка, която да съдържа уникално пожелание
Ако именника е любител на виното, виното може да бъде от някое специално година или от реколта на някой конкретен регион. Ако не сте сигурни какво да изберете, можете да се консултирате с продавач в магазина за вино, който ще Ви помогне да изберете подходящо вино според вкусовите предпочитания на получателя на подаръка.

Ако искате да направите нещо по-специално, можете да добавите към бутилката на виното и някой аксесоар, като например чаша за вино, отварачка за вино или декантер. Такъв подарък би бил чудесен за имен ден.

Ето едно възможно пожелание, което можете да включите в картичката:
"Желая ти да се радваш на всеки момент в живота си като на тази чаша вино - с наслада, удоволствие и спомените на споделените мигове. Животът е кратък, затова си поставяй високи цели и никога не се отказвай от своите мечти. Нека това вино бъде началото на една красива и успешна година! Честит имени ден!"2. Подаръчна кошница, включваща бутилка алкохол по избор и различни шоколадови изкушения

Ето каква кошница можете да подготвите:
  • Бутилка алкохол по избор - може да изберете някакво специално вино, ром, уиски, коняк или друг любим алкохол на получателя на подаръка.
  • Шоколадови изкушения - можете да съдържа различни видове шоколад, като бели, млечни или тъмни шоколадови бонбони, какаови зърна, пралини, тъмни шоколадови блокчета със сушени плодове или други изкушения, които са на вкуса на получателя на подаръка.
  • Декоративна кошница - може да изберете красива кошница, която да служи като основа за подаръка. Декорирайте я с панделки, цветя или други украси, за да я направите още по-специална.

Включете и картичка с хубаво пожелание към получателя на подаръка, за да направите жеста още по-персонализиран и специален.
3. Икона на Свети Мартин
Икона на свети Мартин от дърво - това е стилен и елегантен подарък, който ще бъде оценен от всяко религиозно семейство. Изберете добре изработена икона, която е направена от качествено дърво и е ръчно изработена от опитен майстор.


Снимка: ikonopis.bg


4. Съвременна мъжка чанта от естествена кожа;
Ето няколко варианта на съвременни мъжки чанти от естествена кожа, които може да изберете за подарък за имен ден:

  • Класическа чанта за документи - това е просторна чанта, която може да побере документи, лаптоп и други необходими вещи за един работен ден. Има множество модели и размери, така че можете да намерите чанта, която отговаря на нуждите и стила на получателя на подаръка.
  • Месинджър чанта - това е стилна и удобна чанта, която може да се носи навсякъде. Има дълъг ремък за презрамка, който позволява на получателя на подаръка да я носи през рамо, като има свободни ръце. Изберете модел с много джобове, за да съхранявате телефон, ключове, портфейл и други необходими вещи.
  • Раница - ако получателят на подаръка обича да пътува или да пазарува, една раница може да бъде отличен подарък. Раниците са практични и удобни, като имат много отделения и джобове за съхранение на вещи. Изберете модел, който да отговаря на нуждите и стила на получателя на подаръка.
Каквото и да изберете, не забравяйте да добавите към подаръка и картичка с хубаво пожелание за щастлив имени ден!

5. Чаша с името му и забавен текст
Една персонализирана чаша с името на получателя на подаръка и забавен текст може да бъде чудесен и забавен подарък за имен ден.
След като изберете забавния текст, можете да го отпечатате на чашата заедно с името на получателя на подаръка. Изберете качествена чаша, която да може да се ползва за дълго време и добавете подходяща кутия за подарък. Така получателят на подаръка ще може да се наслаждава на любимото си питие в забавна и персонализирана чаша.

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon