Вземи продукт с кауза

Onegift.bg е малка компания, с много сплотен екип, който вече 8 г. върви с бавни стъпки нагоре. Нашата фирма е като семейство и ние знаем колко е важно да има някой на който да се облегнеш в труден момент или с който да се засмееш, когато се случи нещо прекрасно. За Съжаление обаче не всички имат този късмет. И най-лошото, е че много деца нямат този лукс да усетят майчина прегръдка или да знаят, че има кой да ги вдигне когато паднат. Ние смятаме, че заедно с Вас, можем малко, но от сърце да помогнем на част от тези деца.

Onegift.bg се занимаване с декорирането на страхотни подаръчни кутии и кошници, с който Вие радвате Вашите близки и приятели за всеки повод. Те са красиви, вкусни и когато ги поднесете в тях има една особена емоция-това се получава, защото правим всичко с много любов!

Onegift.bg твори красиви неща, който карат хората да се усмихват и да бъдат щастливи. И смятаме, че може да направим още някой щастлив, още някой да се усмихне благодарение на нашите творения и Вашите големи сърца. Сега ще Ви споделим как може да стане това. Направихме специална категория продукти с кауза и handmade. Продуктите с кауза са продукти изработени от майки с деца в неравностойно положение или са на фондации, които са с цел да подпомагат деца без семейства или в тежко здравословно състояние. Към всеки продукт има кратка история и линк към фондациите, ако искате да разберете нещо повече за тяхната мисия.

Надяваме се , че докато избирате подарък от нашите страхотни предложения, може да добавите към красивата кошница картичка на някоя от фондациите или продукт с кауза, който Ви хареса. Всички средства които са от продукта отиват за конкретната кауза. Ние наистина вярваме, че света може да е по-красив, по-добър и по-щастлив. Станете част от това и нека заедно да накараме нечие детско лице да се усмихне.
Ако всеки бъде една идея по състрадателен, света щеше да е съвсем различен…

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon