Идеи за Подарък за Свети Валентин за Жена

На 14 февруари, когато споделяме шоколадови бонбони, специални вечери или картички с любимите си хора, ние го правим в името на Свети Валентин. Но кой беше този светец на романтиката?

    Съдържание на статията
  1. Малко история за Свети Валентин
  2. За кой е този така специален ден
  3. Защо за жените е толкова важен Св. Валентин
  4. Пет романтични идеи за Подарък за Свети Валентин за жена


Свети Валентин беше първият човек, който написа любовно писмо, подписано “ От твоя Валентин ". Той направи това в затвора в навечерието на 14 февруари през 270 г. сл. Хр.
Валентин попада там, защото не се подчинява на императора да спре да венчава двойки от войската и така императорът го осъдил на смърт.

Докато Валентин беше в затвора, дъщерята на тъмничаря му носеше храната. Тя беше млада жена, която за съжаление беше сляпа. Двамата с Валентин прекарваха дълги часове в разговори и се влюбиха. Един ден Валентин прокара ръката си през решетките на килията си и докосна клепачите на затворените й очи. Когато ги отвори отново, тя можеше да види. Беше чудо.
Екзекуцията на Свети Валентин беше насрочена за 14 февруари. В последната си нощ на земята той написа последното си послание до момичето. Той подписа любовното си писмо " От твоя Валентин ". Това се случи през 270 година и оттогава влюбените си изпращат съобщения на 14 февруари с един и същи подпис.

Историята за Свети Валентин се разказва от векове, но никъде в тази историческа приказка не се обяснява дали романтичният празник е предназначен за мъже, жени или просто и за двамата.

Свети Валентин е ден, който се празнува в цял свят. Това е ден, който включва мили неща, прошепнати в ушите на влюбените, картички, които завършват с " От твоя Валентин " и доставка на букети от рози и кутии с шоколадови бонбони.
Какво означава празникът? Това е денят, в който да изразите на половинката си колко много я обичате. Когато става въпрос за мъже и жени, се казва, че жената е по-грижовната от двете страни. През цялата година жената е тази, която прекарва най-много време да бъде „ любовна “. Свети Валентин дава шанс на мъжа да компенсира онези дни, прекарани само в поглъщане на любовта на своите съпруги и приятелки; затова на 14 Февруари се очакват чудеса от мъжете.

И така, кой се вълнува най-много от празника?

Тъй като мъжете не изразяват емоциите си често, тъй като на това се гледа от обществото като на женственост, жените са погълнати от радостта и вълнението, което се състои в това, че чакат различни, специални неща да се случат в този ден; неща, които са чакали цяла година. Свети Валентин дава възможност на мъжа да каже „ Обичам те “ за първи път, да предложи годеж, който ще доведе до брак или да помоли жената да се премести при него. От друга страна, някои жени просто искат да бъдат разглезени от своя мъж с материални неща.

Това е ден, в който жените искат да се чувстват изключително обичани, оценени и специални за своите партньори.

В крайна сметна жените са много по-чувствителни, нежни и даряващи с любов и уют, затова Свети Валентин е празник, който те чакат с нетърпение. Денят в който техните любими нямат оправдание да се приберат без букет с цветя или подарък, с който да пленят сърцето и отново. Жените всеки ден, биха се радвали на малки жестове на внимание, но за съжаление мъжете смятат това за нещо досадно и напълно ненужно.

Дори и някоя дама да каже- “ Този празник него признавам, той няма значение! ” Тайничко ще се надява да получи букет с красиви червени рози.

Мили мъже, не приемайте този празник, като досада и някакво задължение, а се наслаждавайте на 14 Февруари. Запитайте се, че няма как да е нещо лошо, щом кара Вашата любима да се чувства много щастлива и специална. Поднесете и нужното внимание и любов, за който тя толкова трепне в този ден. Когато тя сияе няма как и Вие да не сте щастлив.

Onegift.bg е подготвил няколко идеи за Подарък за Свети Валентин за жена


1. Подарък за Свети Валентин-Кажи за пръв път “Обичам те” с кошница с шоколад от Onegift.bg

Все още връзката Ви е в самото начало, но нещата вървят прекрасно. Пеперудите прехвърчат, чувствате се леки и безгрижни в нейната компания, тя Ви кара да се смеете и очите Ви сияят. Мили господа време е да кажете първото “ Обичам те ” на Вашата прекрасна дама. Поднасяйки прекрасна подаръчна кошница с любимите и шоколади, съчетани с хубаво червено вино е идеалният момент да кажете тaзи толкова специална думичка.2. Подарък за Свети Валентин- Романтична вечеря в ресторант специален за нея

Винаги има някое местенце, в което Вашата любима се чувства добре или много иска да посети. Направете резервация, изберете по усамотена маса, поръчайте да има нещо романтично ( цвете, свещ или бутилка с шампанско ). Въпреки, че това ще е специалната изненада, може и да купите нещо много символично, което да и остане за спомен от тази прекрасна вечер. В момента са много, актуални брошките или някое нежно ръчно правено бижу. Тя няма да очаква да има и нещо звън прекрасната романтична вечер, която сме организирали и в момента, в който поднесете малката изненада, повярвайте ни ще го помни като най-милия жест.
3. Подарък за Свети Валентин-Ключ от Вашият дом

Вече доста време е минало от Вашата връзка, искате да минете още една крачка напред и да покажете на любимата си, че тя е много важна част от живот Ви. Искате още по голяма част времето си да споделяте с нея. Значи е дошъл момента, в който може да и поднесете ключовете от Вашият дом, но го направете романтично. Може да и купите специален ключодържател, с които всеки път, когато го погледне ще се сеща за Вас с лека сладка усмивка. Когато и подарявате ключа, може да споменете нещо романтично, като например- Ключа от моето сърце го взе отдавна сега е ред да ти поднеса от моя дом…
4. Подарък за Свети Валентин- Уикенд на приказно място

Малък семеен хотел в гората, които се извисява от някой връх. Стаята е предимно в бели тонове, а когато излезете на терасата забравяте за всичко. Пред Вас е една безкрайна шир от прекрасни вековни дървета, които изглеждат толкова могъщи и големи, че са се слели със синьото небе. На балкона има уникално джакузи, което бълбука с топла вода и сякаш тихичко Ви приканва да се потопите в него и да се насладите на тази зашеметяваща гледка. Предварително сте предупредели в стаята да има разпръснати листа на рози и аромат на жасмин, а на джакузито да Ви чакат две чаши с шампанско, свежи плодове и изискано плато със сирена. Продължението оставяме на Вас …

5. Подарък за Свети Валентин-Предложение за брак

Може да е тривиално, точно на тази дата да предложите брак, но повярвайте мили господа, всяка дама тайничко мечта е затова. Въпреки, че в днешно време жените станаха много самостоятелни и за съжаление самодостатъчни, някъде дълбоко в тях трябва да се е скрила истинската женска същност. Същността на това жената да бъде по-слабата, по-нежната, по-любвеобилната и имаща нужда от мъж, който да и бъде упора в трудните дни. Човек, с който да споделя тихите зимни вечери и летните сутрини на изгрева. Затова не се отказвайте да търсите във всяка жена женското и по-красивото. И не вярвайте на всяка нейна дума безрезервно, слушайте сърцето си, то никога няма да Ви подведе, ако то Ви нашепва това е жената, не се колебайте! Но го направете с финес. Купете красив букет, препоръчително е червени рози, те са символ на страстната вечна любов. Задължително се облечете по специално и когато дойде момента за пръстена, кажете най нежните думи, който някога сте изричали. Направете този момент незабравим за нея, в крайна сметка тя го е чакала цял живот, трябва да му се отдаде нужното внимание.Това е от Onegift.bg, дано нашите съвети да Ви помогнат в избора на Подарък за Свети Валентин.

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon