9 идеи за коледни подаръци за деца

Коледа е може би най-красивото време от годината за някои хора. Това е време, когато всички си спомняме детството и дядо Коледа. Бяхме толкова развълнувани и нетърпеливи да видим какво ни е донесъл. Сега ние сме възрастните, които трябва да направят децата си щастливи. Ако още не знаете как да изненадате най-малките, имаме няколко идеи за коледни подаръци за деца.

Подаръчна кутия с шоколадови лакомства от One Gift
 
Подарък за дете от One Gift, кой малчуганин няма да се зарадва на любимите си шоколадови лакомства, съчетани с коледна плюшена играчка или джуджето на дядо Коледа. Повярвайте няма такова дете!Домашен любимец за деца от всички възрасти
 
Може би един от най-желаните подаръци от деца от всички възрасти – веднага след играчките и бонбоните – е домашният любимец. Тъй като празниците имат за цел да съберат семейството, това е чудесна възможност да представите нов член.
Децата обикновено искат котка или кученце, с които да си играят и да станат техен най-добър приятел. Но и по-малките животни, като морски свинчета, зайци или папагал са подходящ Коледен подарък
Грижата за такъв компаньон със собствени нужди и навици обаче изисква постоянни усилия, които могат да се окажат непосилни за малките, но и за родителите. Ето защо е много важно да претеглите добре всички фактори, преди да поемете отговорност за друго същество, до края на живота му.
Пижами с любими анимационни герои за деца
 
Тематичните пижами са много търсени. С толкова много добри анимационни комедии, които излизат всяка година, не е чудно, че малките намират нов супергерой с всеки нов филм, който гледат. Така пижама с любимите герои би бил специален подарък за малките малчугани. Може би по този начин те дори ще очакват с нетърпение всяка вечер да се приготвят за лягане.

Тротинетка за деца от 2 до 14 години
 
Дори и да е зима, тротинетката е идеален подарък за деца, особено за 2-5 годишни. Те имат възможност да се научат да пазят равновесие в къщата, така че ще бъдат готови да излязат с нея навън веднага щом температурите се повишат.
Но тротинетката вече е толкова желан аксесоар, че е и подходящ коледен подарък за деца на възраст 6-9 години, дори до 14 години. Вече почти всяко дете има колело, тротинетка или скейт, така те ще се събират цяла група приятели, за да излязат навън и да забравят за малко компютрите и телефоните.
Блестящи аксесоари за малки момичета
 
Ако се страхувате да не сгрешите с размерите на дрехите, за дядо Коледа можете да поставите аксесоари като чанти, шноли за коса или лак под елхата за малките момиченца в живота Ви. Можете да откриете голямо разнообразие от цветни и искрящи аксесоари, които със сигурност ще приковат окото. Всички малки момиченца ще се зарадват на всякакви аксесоари подобни на нещата, които ползва мама.

Конзолни игри
 
Ако имате геймъри в списъка си, тогава аксесоарите и видеоигрите са сред най-добрите Коледни подаръци, които можете да подарите. Можете да намерите игри за всички възрасти. Например, за момчета до 10 години можете да се обърнете към Minecraft, Pokemon или FIFA. Иначе Assasin's Creed, Mortal Kombat или Need for Speed ​​все още са сред най-популярните сред тийнейджърите.LEGO играчки за деца
 
Игрите за конструиране са много забавен начин за Вашето мъниче да развие умения за координация между ръцете и очите, способността да възпроизвежда форми и по-късно въображението и креативността. Игрите Lego са подходящи за много широк диапазон от възрасти и сме сигурени, че много възрастни няма да се въздържат да построят нещо сами, ако имат такава игра в ръцете си. Като Коледен подарък подобна игра с различни фигурки и теми е повече от добре дошла. Възрастта на мъника наистина има значение преди покупката, така че бъдете много внимателни по отношение на този аспект.

 Детски Коледни книжки
 
Коледа е обичана от децата по целия свят, защото носи със себе си подаръци от дядо Коледа и елхата ще бъде украсена. Това е щастливото време от годината, когато всеки се опитва да бъде по-добър, по-търпелив и по-раздаващ се на хората около него. Всички искаме да видим семейството си, да поговорим за това, което сме правили и да прекараме малко време далеч от ежедневния стрес на всеки ден. Това е и вълшебно време, когато изглежда, че всичко е възможно и скараните хора се помиряват преди първия ден на Коледа. Ако имате деца, на които не знаете какво да им подарите, една добра идея за момче или момиче е детски книжки за Коледа.
 Лампа проектор звездно небе
 
Един от най-очарователните моменти от детството е, когато гледаш звездното небе. Когато зад него е безкрайната, грандиозна и мистериозна вселена. Вие искате да предложите тази очарователна гледка на Вашите деца и сега можете с проектор звездно небе, ще създадете всички тези моменти за Вашето съкровище в собствената му стая - Вие ще поставите цяла галактика между четири стени. 


Прочети още

Сирене и бяло, вино вечната хармония.
Сирене и бяло, вино вечната хармония.

Знаете ли кои са най-добрите комбинации на бяло вино със сирене?

Прочети още >
Как да изберете бизнес подарък за жена ?
Как да изберете бизнес подарък за жена ?

Екипът на OneGift.bg дава идеи за подаръци, които очароват дамите.

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon