9 идеи за Коледни подаръци за майка, свекърва или баба

Мама
Пазаруването на идеалния Коледен подарък за мама не винаги е лесна задача, но Вие я познавате по-добре от всеки друг. Да получи подарък от теб е достатъчно сладко. 

Свекърва
Тя е причината да имате своята половинка и за това сте вечно благодарни. Вашата свекърва заслужава нещо специално през 2022 г. – независимо дали наскоро сте се оженили или тя е била в живота Ви през годините на годишнини от сватбата. Покажете на Вашата свекърва или бъдеща свекърва, колко много означава тя за Вас и Вашето семейство със значим подарък от нашия списък с подаръци. Със сигурност ще намерите нещо за жената, която вече има всичко , независимо от повода.
Баба
Всеки смята, че баба му е най-добрата баба от всички баби. С нейното готвене, съвети за връзки, способността й каквото и да направите, винаги да Ви гледа с безгранична любов, без грам укор в погледа и способност никога да не Ви липсват забавни неща за правене, тя е човекът, който почти засенчва всички останали. (Не забравяйте за мама !)
За баба №1, можем да постигнем един консенсус, що се отнася до подаръците, тя заслужава най-доброто – дори ако твърди, че вече има всичко.

Луксозен подаръчен сандък Merry Christmas с червено вино от One Gift
 
Тайната за доброто коледно настроение е в малките детайли. Затова екипа на One Gift е подготвил коледни сандъци с изобилие от шоколад и класни френски вина. Вие няма ли да се зарадвате на кошница с вкусни гурме продукти и хубаво червено вино? Отговора е да… Вашата майка, свекърва или баба, също ще оценят този Коледен подарък.
Масажор
Вече не е тайна, че всички сме стресирани, но представете си колко стрес трябва да са натрупали Вашата майка, свекърва или баба до този момент. Ето защо масажор, който могат да използват вкъщи вечер, е идеалният Коледен подарък, за цялата къща, така всички ще могат да се отпуснат и да заспят спокойно.

Комплект спално бельо

Никога няма да имате твърде много комплекти спално бельо в къщата - или поне мама няма. Така че тази Коледа подарете на мама още едно! Има огромно разнообразие на марки и модели, така че няма да Вие много трудно да намерите най-доброто спално бельо и да го превърнете в прекрасен Коледен подарък за вашата свекърва, майка или баба.

Чанта
 
Макар и класически избор, чантата е един от най-добрите Коледни подаръци за жени от всички възрасти, независимо дали говорим за майки, свекърви или баби. Женската страст към чантите няма граници, както и към обувките. И не само заради тяхната полезност, но и защото подобен аксесоар може напълно да промени тоалета.Чугунени съдове за готвене
 
Майките никога няма да спрат да се тревожат за нас, така че те винаги ще обичат да готвят нашите детски лакомства всеки път, когато ги посетим. Покажете благодарност на мама за всички тези любящи жестове, като й подарите прибори, специално създадени за професионалисти в кухнята.Комплект козметика или професионални продукти за коса
 
Никога не може да има твърде много продукти за грижа за кожата, тялото или косата. А майките и бабите заслужават всички глезотии на света. 
Билети за театър или концерт
 
Правило ли Вие впечатлнеие, че всеки път, когато се заговорите с Вашата майка или свекърва за актьорите или песните, белязали младостта им, лицата им моментално светват. Перфектният Коледен подарък. Изберете класическа пиеса с актьори от тяхното поколение или намерете концерт на певец от онези времена и отидете с тях. Те не само ще се насладят на момента, но и ще се насладят на Вашето присъствие.Персонализирана престилка за готвене
 
Обичате безкрайно много вкусните гозби на майка си, свекърва си или баба си. Защо не и го кажете, като подарите за Коледа персонализирана престилка. Кажете й колко много обичате нейните кулинарни шедьоври и със сигурност ще я направите толкова щастлива, че няма как да не Ви направи някое любимо ястие.Дъска за рязане по поръчка
 
Ако тя прекарва по-голямата част от дните си в кухнята, тогава вероятно вече има няколко дъски за рязане. Обзалагаме се обаче, че тя няма такава, гравирана с нейните имена.Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon