5 страхотни предложения за сватбен подарък

Измислянето на перфектния сватбен подарък не винаги е лесно. Казано ясно, различните хора харесват различни неща. Най-лесно е когато младоженците са направили списък, но ако не са…
Готови ли сте да отметнете „купуване на сватбен подарък“ от списъка си със задачи? Тези готини и креативни идеи за сватбени подаръци със сигурност ще се харесат на щастливата двойка и всички те са достъпни за закупуване веднага.

Подарете им меден месец.
Какъв по прекрасен подарък за младоженците от меденият месец, това ще е пътуването, което никога няма да забравят и първият спомен на почивка, като семейна двойка. Има толкова много красиви и романтични места по света, че няма да Ви е много трудно да изберете къде да изпратите, новата семейство. Ние ще предложим някои места който смятаме. че са подходящи
Амалфийско крайбрежие, Италия
Трудно е да си представим по-класически романтична сцена от стръмните селски улици на Позитано, мавританската архитектура, лазурната вода и цветните шезлонги и чадъри, облицоващи тъмните пясъчни плажове.
Бали, Индонезия
Остов Бали
Меденият месец в Бали е истинска магия. Индонезийският остров – единственият в огромната страна, който е хиндуистки – е идеалното място за страст.

Фиджи
Има ли по-класически меден месец на екзотичен остров от Фиджи ?
Има толкова много причини за меден месец във Фиджи: естествената красота е несравнима, докато жителите на Фиджи са топли и гостоприемни. Луксозните курорти са безпрецедентни и възможностите за прескачане на острови са безкрайни.
  • Уникална подаръчна кошница за младоженци
Какъв по-добър начин за двойката да започне брачен живот от вкусна кошница с лакомства, която ги очаква? Препълнена с шоколадови изкушение. като трюфели, шампанско и шоколади, аранжирани стилно със символика-съвместният им живот да е сладък, като тази кошница, която ще им поднесете..
  • Билети за концерт на известен изпълнител
С този подарък ще им поднесете един не забравим спомен. Емоция, която ще остане в съзнанието им за цял живот.
  • Умна градина вкъщи

Когато готвите за двама, винаги е предизвикателство да използвате пълния пакет билки от хранителния магазин. Умна градина вкъщи го прави така, че двойката да може да отглежда своя собствена – без традиционна градина или каквото и да е външно пространство. Тази закрита градина автоматизира всяка стъпка от процеса, от даването на вода и хранителни вещества на растенията до получаването на правилното количество светлина. Освен билки може да отглежда плодове, зеленчуци и цветя. С други думи, това сериозно ще засили играта им на гарнитура.
  • Домашна фурна за пица
Този подарък ще даде възможноста на младоженците да направят прясна пица на дърва в градина, на плажа, на къмпинг. Каквото и да обича двойката да прави, те могат да имат невероятна прясна пица, докато го правят!

  • Цифрова фоторамка
Цифровата фоторамка позволява на двойките да покажат множество щастливи спомени наведнъж! Приятелите и семейството могат да добавят към колекцията, като качват свои собствени изображения през WiFi връзка.

Прочети още

3Д Картички за 8 Март
3Д Картички за 8 Март

Последните години отново се връща прекрасната традиция по празници да добавим към подаръка картичка с пожелание. Забравете традиционните картички за 8 ми Март!

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon